AKTUELNO

Danas se navršilo tačno 40 dana otkako je dvadesetsedmogodišnji Mihailo Janjušević, rođeni brat Marka Janjuševića Janjuša, izvršio samoubistvo.

Na groblju, tj. mestu gde je Mihailo sahranjen, na današnji dan okupila se mnogobrojna rodbina, porodica i prijatelji. Naime, grobljem su danas odzvanjali jauci njegove majke i tetke, a ono što smo uspeli da zabeležimo jeste to da je Janjušu bilo veoma teško, te i da je u par navrata morao da sedne.

S tim u vezi, ekipa portala Pink.rs, kada je malo vreme odmaklo, porazgovarala je sa Janjušem, koji je bio i dalje vidno potrešen, te je jedva smogao snage da progovori o celokupnoj situaciji i svojim osećanjima.

Foto: Pink.rs/N. Brajović

Kako se osećaš?

- Osećam se isto kao što sam se osećo kada se to desilo. Uvek, zna se, svi normalni ljudi znaju da sa tim moraš nastaviti da živiš. Naiđu periodi kada ti je teško i kada skreneš misli i ne razmišljaš, a sada je taj period jako težak, pogotovo sada kada sam video svoje. Teško je, ali, borićemo se.

Video si Krunu. Ona je tvoj razlog da nastaviš dalje i nekako je ona sjaj u ovoj tvojoj teškoj situaciji. Tvoj susret sa njom je bio jako emotivan.

- Ona je moj sjaj uvek, ona je uz mene uvek i ja ću biti uz nju. Znači mi i kada god je budem video, biće mi lakše. Lepo si to rekao, ona je sjaj u ovoj teškoj situaciji.

Foto: Pink.rs/N. Brajović

Mnogi su komentarisali to što Ena nije bila na pomenu, a bila je uz tebe na samoj sahrani. Da li možeš da nam otkriješ zbog čega nije došla?

- Ne bih ja da pričam o bivšoj supruzi, ali eto, imala je smrtni slučaj u Crnoj gori, ne bih da pričam previše o tome.

Vraćaš se u "Elitu", rekao si da ti je lakše kada vreme provodiš uz Aneli i da li misliš da će ona biti podrška do samog kraja?

- S obzirom da proživljavam teške trenutke, možda je moj teži, njen malo lakši, ali su geeneralno teški, ja sam uz nju, ona je uz mene i onako na sve te hejtere kojima smeta ko je sa kim i da li je neko sa kim, neću im dozvoliti da se slade našim svađama, našim, možda čak i raskidom. Oni nas ne mogu poremetiti, možemo samo sami sebe. Jedva čekam, iskreno i nju da vidim.

Foto: PINK.RS/N. Brajović/INSTAGRAM.COM/JANNMIHA/Pink.rs/Z. Veljković

Znamo da se čekaju nalazi obdukcije, da li ste nešto saznali?

- Ništa još dok obdukcija ne bude odrađena, ja sam pokrenuo još neke postupke. Možda za 15-20 dana, tada ću i otići gde treba da odem jer sam ja to pokrenuo.

Mihailov telefon predat na veštačenje!

Pošto se spekulisalo da je Mihailo izvršio samoubistvo zbog toga što je proživljavao, kako se navodilo, sajber nasilje, porodica Janjušević je predala njegov telefon na veštačenje, te se tako, kako smo saznali, čekaju se transkripti iz njegovog telefona, za koje se sumnja da su obrisani.

Pogledajte detaljnije u nastavku.

Autor: N. B., N. Ž.