AKTUELNO

Popularna pevačica Teodora Džehverović oglasila se za naš portal i odgovorila na javne provokacije i prozivke mlađe koleginice Eme Radujko.

Mnogi su se iznenadili što je Ema u jednoj TV emisiji na podrugljiv, ponižavajući način komentarisala Džehverovićevu, budući da joj je starija koleginica pomogla i pružila podršku na početku karijere. Ema je burno reagovala na pitanje o poređenju s Džehvom, te nije krila da joj je toga "preko glave", jer je ona prirodna, za razliku od Teodore "koja je imala neke estetske zahvate", a takođe istakla je da ona, za razliku od nje, nije morala da krči svoj estradni put u muzičkom takmičenju i rijaliti programu. Takođe, korisnike društvenih mreža je dodatno zbunio animozitet među pevačicama, budući da i jedna i druga imaju istu menadžerku, Sandru Sašu.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, TV Pink Printscreen

Tim povodom kontaktirali smo Teodoru, koja nije krila da onakav javni istup Eme Radujko nije očekivala.

Ja sam se iskreno iznenadila kada sam videla njen intervju, jer možda Ema nije htela ništa loše da kaže niti to misli, ali je ružno ispalo i tu moram biti iskrena. Zaista sam joj pružila svu podršku i zbog toga sam očekivala da će o meni svuda pričati samo onako kako zaslužujem, bez spominjanja nekih estetskih zahvata niti mog puta za koji mislim da je bio izuzetno trnovit, ali ispravan - počinje priču Teodora za Pink.rs.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ona je potvrdila priču menadžerke Sandre da je upravo ona kumovala njihovom upoznavanju, pa samim tim i saradnji.

Ja sam je bez imalo sujete pozvala da bude u mom spotu, kada je i upoznala Sandru (menadžerku), a čula sam za nju tako što su mi ljudi pokazivali devojčicu koja se slika kao ja, oblači kao ja, igra kao ja i meni je to zaista bilo izuzetno simpatično tada. Nema potrebe da na pitanje "da li mene imitira" spominje stvari koje su potpuno nebitne, već treba da bude iskrena da je pre svega ovoga ona bila zaista moj fan i želela sve ono što sam ja ostvarila, isključivo svojim radom i trudom - jasna je Teodora, koja Emi, posle svega, ništa loše ne želi.

Foto: Instagram.com

Ja joj od srca želim sve najbolje u životu, jer ja ni najvećem neprijatelju ne želim loše, a kamoli nekome ko je od mog jako bliskog saradnika i prijatelja Sandre dobila šansu - poručila je Teodora Džehverović za Pink.rs.

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Autor: D.T.