AKTUELNO

Danas se navršava tačno 40 dana otkako je dvadesetsedmogodišnji Mihailo Janjušević, rođeni brat Marka Janjuševića Janjuša, izvršio samoubistvo.

Tim povodom će na lokalnom groblju "Dvorine", koje je trenutno zaključano, kako javlja naš novinar s mesta događaja, biti održan pomen, kom će prisustvovati članovi porodice, pa tako i Janjuš, koji je zbog toga nakratko izašao iz rijalitija "Elita".

Foto: Pink.rs

Grobno mesto pokojnog Mihaila prekriveno je cvećem i vencima s tužnim porukama ožalošćene porodice, prijatelja i poznanika iz rodnog Prijepolja, gde je sahranjen.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, Mihailo Janjušević pronađen je mrtav 25. decembra 2023. godine. Prema prvim, tada nezvaničnim informacijama, sumnjalo se na samoubistvo, što je kasnije i potvrđeno - Mihailo je sebi oduzeo život vešanjem, u 27. godini. Nakon samo dva dana, 27. decembra, najmlađi od trojice braće Janjuševića sahranjen je u rodnom gradu u Prijepolju, a sahrani su prisustvovali porodica, prijatelji, sugrađani. Mihailo je, inače, bio zapažen na društvenim mrežama - bio je zaposlen u jednoj IT kompaniji, bavio se i modelingom, a bio je i zaljubljenik u teretanu. Na mrežama se spekulisalo da je Mihailo sebi oduzeo život zbog sajber nasilja koje je doživljavao na društvenim mrežama, međutim njegov brat Marko demantovao je ove navode, budući da nisu poznati jasni razlozi zbog kojih je digao ruku na sebe. Kako je Janjuš ispričao, njegov najmlađi brat nije ostavio oproštajno pismo, a poslednja poruka koju je poslao bila je upućena majci - emotikon srca.

Foto: Instagram.com, Pink.rs/Jelena Simonović

Autor: pink.rs