AKTUELNO

Anita Stanojlović 11. juna izgovorila je sudbonosno "DA" Jovani Tomić Matoroj, ali na toj svadbi nije htela da joj se zavetuje na večnu ljubav, pravdajući se, kako je Matora navela, da ništa neće da obećava da se ne izjalovi. Hrvatska tiktokerka Matea Car izašla je u javnost sa prepiskama u kojima se jasno vidi da Anita vara Matoru, zbog kojih je Tomićeva zatražila razvod. Danas, njih dve uopšte ne komuniciraju, te često umeju da uđu u žestoke verbalne okršaje.

Naime, sada Anita uživa u ljubavi koja cveta iz dana u dan sa Anđelom Rankovićem, te sudeći po komentarima gledalaca i čitalaca, jasno se vidi boljitak i promena u ponašanju Stanojlovićeve.

Foto: TV Pink Printscreen, Pink.rs

Tokom sinoćnje emisije "Gledanje snimaka", Jovana Tomić Matora istakla je da bi oprostila Aniti prevaru sa Mateom Car na dan venčanja da nije ušao Anđelo sa kojim Stanojlovićeva trenutno uživa.

S tim u vezi, ekipa portala Pink.rs stupila je u kontakt sa Mateom kako bi saznali kako ona gleda na celokupnu situaciju, a ona nam je na samom početku prokomentarisala Matorinu izjavu.

Pa, da joj je oprostila, Anita bi kad tad našla zamenu, jer valjda je svima jasno da je uopšte nije volela iskreno, pa bolje pre nego kasnije, zar ne?! Anite što se tiče, neka prokomentariše izjavu iz pušionice "da bi bilo jako zanimljivo da ja uđem, pa da počne pravi šou" - poručila je Matea za Pink.rs.

Foto: Pink.rs/D. Tanasijević

Autor: N. Ž.