AKTUELNO

Sukob je nastao onog trenutka kada je Dara saznala da će Seka veliki solistički koncert održati sedam dana pre nje.

Već nedeljama unazad domaća javnost bruji o ratu nekadašnjih prijateljica Dare Bubamare i Seke Aleksić, koje više nisu u dobrim odnosima zbog velikih solističkih koncerata koje će ovog aprila obe održati u beogradskoj "Štark" areni. Naime, Dara je ponosno najavila svoje druženje sa fanovima 21. aprila, a nekoliko nedelja posle nje i Seka je objavila da će održati koncert, i to nedelju dana pre Bubamare, što ju je dotuklo.

Foto: TV Pink Printscreen

Dara je tada pozvala Sekinog supruga i organizatora koncerta Veljka Piljikića kako bi mu predložila da pomeri datum održavanja koncerta, budući da, prema njenom mišljenju, nije pametno da ih obe održe u razmaku od samo sedam dana, na šta Seka nije pristala, zbog čega se Dara razočarala. Od tada kruže priče da ju je Seka namerno minirala, što je pevačica demantovala.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

- To je apsolutna neistina. Moj koncert je zakazan još u prvoj polovini septembra, samo što ja nisam pričala tada o tome, nisam imala ni razloga. Čekala sam da se približi nova godina i da tada počnem kampanju kada je i planirana. Prvo smo mislili da radimo koncert u februaru, ali smo ipak odlučili da to bude kada i moj rođendan - rekla je Seka, koja je dala iskren odgovor na pitanje postoji li šansa da se pomiri sa koleginicom i nekadašnjom bliskom prijateljicom.

Foto: Youtube

- Da bi se sa nekim pomirio, prvo moraš biti posvađan. Ja sa Darom nisam posvađana, a ne znam da li je ona sa mnom.

Dara je čak izjavila da je mislila da je Seka dobar čovek, a ova izjava Aleksićku nije povredila.

Foto: TvPink Printscreen

- Nije. Mene to ne dotiče, ako neko misli da sam loš čovek zato što imam koncert u Areni, onda treba debelo da se zapita! Inače sam jako srećna zbog njenog i želim joj da razvali - izjavila je pevačica.

Pink.rs

#Dara Bubamara

#Seka Aleksić

#Veljko Piljikić

#pevačica

'