AKTUELNO

Evo šta je obeležilo noć za nama!

Emisija "Gledanje snimaka" razotkrije većinu učesnika "Elite", jer se tada zapravo suočavaju sa onime što su rekli, a što su mislili da se zapravo nije zabeležilo. Voditeljka Ivana Šopić ušetala je u Belu kuću i sve je bilo spremno za početak još jedne večeri.

Foto: Pink.rs

Na samom početku učesnicima je pušten video snimak na kom Maja Marinković i Jovana Cvijanović ogovaraju Aneli Ahmić, te ističu da smatraju da se Aneli bavi magijama. Ahmićeva je pozvala svoju sestru Situ Ahmić da tuži Jovanu zbog ovih navoda.

Obraćam se Siti da tuži Jovanu, ovo su optužbe odvratne. Klub odbačenih opet opleo po nama. Ja nisam bila ni na jednom isterivanju đavola, bio je tu hodža, ja nisam ništa doživela, Asmin je imao neke nuspojave. Samo neka Sita tuži sve ovo, ovu gamad. Ovo su ozbiljne kletve - rekla je Aneli.
Rekla sam da je to moje mišljenje, nisam rekla da tvrdim. Tuži me slobodno. Ja imam pravo na svoje mišljenje, ja te nisam uvredila. Rekla sam da luta pogled Janjušu, takvo mišljenje sam stekla, čovek ne vidi kad mu neko podmuklo radi o glavi - odbrusila je Jovana.
Je l' si se ti Aneli bavila nekad magijama? -pitala je Ivana.
Ne nikada, kakav je to čovek koji se upušta u te stvari, meni je to totalno degutantno -rekla je Aneli.

Na narednom video snimku prikazano je kako Aneli govori psu Vesni da ne sme da ide kod određenih ljudi, aludirajući na Jovanu, te su tako Maja i Cvijanovićeva ponovo udarili na Ahmićevu.

Pas ide gde mu odgovara. Mene Vesna jako voli. Ja znam da bi Aneli volela da je drugačije, ali nije tako. Vesna se plaši Aneli - kazala je Jovana.
Jako je ružno što Jovana aludira sad da smo Janjuš i ja loši prema Vesni, jer smo jako brižni prema njoj i pazimo je - kazala je Aneli.
Ona je ogorčena što nas Vesna voli. Govori sve i svašta i jako je pokvarena. Aneli je jako pokvarena, jer ne dozvoljava nama da budemo pored Vesne, a nagora je zbog toga jer Urošu ne dopušta Urošu da mu se priblizi - kazala je Maja.

Na sledećem video prilogu koji su učesnici imali prilike da vide Jovana Tomić Matora govorila je koliko joj je zapravo teško dok posmatra odnos Anite Stanojlović i Anđela Rankovića.

Reč je o tome da su mi moje rekacije nakon svega postale previše. Koliko kod da sam u svemu iskrena, ipak mi to šteti. Anita i ja smo bile u blaku, ušle smo kao par, naravno da me je zabolelo sve što se nakon toga desilo. Mene boli što su svi znali da je posle onoga s Mateom želela da se pomirimo, a ona ističe da je želela samo da me izmanipuliše - kazala je Matora.
Matora, zašto si sigurna da Anita i Anđelo nemaju veliki broj fanova? - upitala je voditeljka.
Ovde je stvar samo o tome da me izbacuju iz teksta svojim isticanjem svega. Mene boli jer ja neke stvari od Anite nisam zaslužila, ni najmanje. Ona nema srama, ni blama. Rekla je da bi se sa mnom pomirila, samo da bi me izmanipulisala, a znala je kako se ja osećam u tom trenutku i šta mi se dešava - istakla je Matora.

Zbog video snimka koji je prikazan, a u kom su učesnici imali prilike da vide kako Anđelo pljuje po Matoroj, te i kako Slađa Poršelina ističe da joj se gadi Matorino glumljenje žrtve, te i da ukoliko bi to Anita želela, kako kaže, Matora bi se s njom pomirila, izazvalo je opšti metež za crnim stolom.

Kako komentarišeš to što je Anđelo rekao da mnogo više si ti sada ostrašćena sada na Anitu nego kad je bila Matea? -pitala je Ivana.
Naravno da je tako, tad sam se hvatala za bilo šta i borila se da ostanem sa njom u odnosu, ja sam mislila da će se pojaviti Matea i naravno da bih joj oprostila kad bi dokazala neke stvari. Kada je ušao Anđelo odmah mi je bilo jasno da ona nema nikakve emocije prema meni i da je sve radila iz koristi. Nije ovde poenta što je Anita pisala sa Mateom, jeste to gore nego prevara ali da sam se pomirila sa njom to bi bila moja propast, Anđelo je bio moj zvonko spasić. Mene će ovo sigurno proći kroz par meseci ali za sad još uvek postoji neka bol -rekla je Matora.
Primetila sam da ona glumi žrtvu, ona je kao htela da se pomiri sa Anitom dok je bio sav ovde haos , ona razvodnjava priču, kao pati i stalno ponavlja istu priču. Anita i ja smo se šalile više puta, ne pominjemo je u ozbiljnom kontekstu. Ona je htela da oprosti Aniti prevaru, njoj bi ona i sad oprostila Anđela, a glumi kao neku žrtvu i teško joj je. Meni je muka od te foliraže. Nećete me nikad okrenuti protiv Anite niti ćete nas posvađati, svi samo to želite zato se kačite na mene -odbrusila je Poršelina.

Nemanja Gačić definitivno izaziva buru u vezi Teodore Delić i Nenada Macanovića Bebice, te je tako i ove večeri odlučio da spusti ručnu, te je tako bacio sve u razmišljanje svojim izlaganjem, udarivši na njihovu vezu.

Gačiću, je l' Bebici zaista ne smeta to što je Teodora pohvalila pevača? - upitala je voditeljka.
Videćemo sve. Videćemo ko će s kim biti. Ko će ostati s kim i ko će gde biti, to ćemo da vidimo kad izađemo. Neko od učesnika je provukao da je dečko gej, pa je Bebica zato sad ovako nasmejan i ne gleda ga kao konkurenciju. Da to neko nije rekao, Bebica ne bi imao ovakvu reakciju. Neka veruje u to što veruje - kazao je Gačić.
Te tvoje go*narske priče možeš da prodaješ nekom drugom - kazao je Bebica.
Ja samo govorim u prilog onome što vidim. Teodora je sama rekla da je spavala sa Boga na groba, to je jasno kao dan. Ko kaže da mu nije bitan fizički izgled, taj laže. Nije presudan, ali nije da joj nije bitan, siguran sam - kazao je Gačić.

Aneli i Uroš Stanić ušli su u žestok verbalni okršaj, te ga je Ahmićeva okrivila da njoj i Marku Janjuševiću Janjušu, kako kaže sumnjaju, krade stvari, zbog čega mu je Janjuš i rekao da ne dolazi.

Ona ne obilazi psa celu emisiju, uopšte ne vodi računa o njemu, hladno je napolju a on ko zna šta radi sam tamo jadan. To što ti pišaš u gaće zbog svojih problema to nije moj problem -zagruvao je Uroš.
Ja sam itekako bila kod naše Vesne, ona je odlično zbrinuta. Uroš ode u rehab i ko zna šta radi, krade nam možda tamo pare i stvari. Nestaje nam garderoba tamo i zato mu je Janjuš rekao da više ne dolazi -rekla je Aneli.

Da Bebica nije imun na Gačića, u prilog tome govori i svađa koju je imao sa njim sinoć. Naime, tokom izlaganja Milene Kačavende, Nemanja ga je pecnuo za palačinke, što je Bebicu izrevoltiralo, te ga je opsovao.

Mislim da Teodora ima neke emocije prema Gačiću, a na njoj je da li će biti iskrena ili neće. Smatram da ona nije iskrena. Bebica se nameračio da Gačića jer je na početku rijalitija rekao da bi je*ao Teodoru. Ona je ta koja je sve to dozvolila njemu. Gačić je je*ač presretač, mene to nervira, ali mi je sad ovo iznenađenje da je konačno rekao Bebici šta zapravo misli. Teodora napravi ljubomornu scenu Bebici, a kad se desi haos, kuka i zapomaže jer je on pokazao da mu je teško. Ne razmišlja kako se ponaša, ili radi stvari namerno - istakla je Milena.
Što ti ja smetam toliko, degeneriku? - upitao je Gačić.
Nemoj meni tako da se obraćaš - istakao je Bebica.
Ja sam ti kolac u oku. Moje palačinke nije odbila - kazao je Gačić.
Je*em li ti ja sve - dodao je Bebica

Na narednom video snimku koji je pušten u "Eliti", učesnici su imali priliku da vide razgovor Maje i Jovane u kom Marinkovićeva iznosi sav prljav veš o Slađi Blindi, što je Poršelinu dovelo do suza.

Ja sam razočarana i šokirana jer nikada ništa loše nisam rekla za Maju, niti ću ikada. Ona je meni sve ove navode demantovala kad smo bili napolju. Ona je mene lagala napolju izgleda, čim sad potvrđuje ovu priču. Ja da sam nju blamirala ne mogu da verujem, utanjila sam totalno. Ja sam se sutradan odma čula sa njom kad je bio narod pita, ona je sve najstrašnije osudila i Miću da je lagao isto. Nisam verovala ni da postoje prepiske, ona je meni rekla pusti to, dala je demant novinarima. Ja jesam nekad bila arogantna prema taksistima i snimala storije ali ne znam zašto bi joj to smetalo toliko. Piala bih je zašto priča sada ovo, jer lagala tada ili sada? -rekla je Slađa.
Ja to nikad ne bih pokrenula, ja sam prema njoj bila prijatelj a ona je mene iskoristila zarad rijalitija. Ja sam rekla na intervjuu da se Slađa plaši možda nekih stvari da ne iznesem, ali ja sam Slađu mnogo poštovala, poslala sam joj tortu za rođendan. Njen odnos se prema meni promenio kad je Anita postala glavna tema, čak je provocirala po kući indirektno, ja nisam mnoge stavri iznela niti ću. Mene je sramota nekih stvari koje ona radi za ovim stolom. Ona se itekako družila sa mnom iz koristi. Povredilo je sve ovo zato što sam rekla onako kako jeste, jeste me blamirala, bila je neprijatna prema taksistima. Oni nemaju muda da pričaju o nekim stvarima, ja sam bila dobra kad sam joj davala garderobu, kad su bile aktuelne teme oko mene u prethodnim sezonama. Bila mi je tu kad mi je bilo jako teško i nisam tad razmišljala da je sa mnom zbog kadra u dobrom odnosu. Bila je situacija kad je došla devojka u separe i ona je rekla kao da se skloni da ne želi da se slika, tako neke postupke koje je imala su degutantni jako -rekla je Maja.

Sledeći video klip definitivno je produbio konflikt između Kačavende i Ša, jer kako je prikazano, Milena je osula žestoku rafalnu paljbu po reperovim zubima.

Milena je isdrustrirana žena. Ona nema prioblema sa mnom, nego sama sa sobom. Pljuje sve ljude, pljuje koga stigne - rekao je Ša.
Samo ti misli. On se svađa svaki dan sa Mionom, a tek su dva meseca zajedno. Ja mu ne kažem ništa strašno, vređa me, dok mu ona govori najstrašnije stvari. Ja prokomentarišem njeno du*e, on skoči na mene, dok je on vređa zbog načina na koji hoda. Ša ima pravo da govori šta hoće, ja sam o njemu promenila mišljenje. Promenio je četiti velikih ljubavi za godinu dana. Skupljaču mojih uložaka - kazala je Milena.
Što spominješ opet te uloške? Ja sam rekao šta sam imao u vezi toga - dodao je Ša.
Ostavi me tih priča. On da govori da je moje uloške našao? Ša je osoba koja ne zna da se snađe u emotivnim odnosima, to je evidentno - rekla je Kačavenda.

Bebica i Uroš Rajačić svojim sukobom epskih razmera digli su celu kuću na noge, a tom prilikom je obezbeđenje sprečilo da sukob eskalira, ali nije uspelo da spreči uvrede koje su pljuštale na sve strane.

Je*aću ti mamu zbog ovga, jel ti jasno, što bežiš, ajde dođi ako si toliki frajer. Mama, tata i sestra će zajedno da mi ga popu*e, svi će da se naređaju -rekao je Bebica.
Ja ću da ti je*em ribu za 10 dana obećavam ti, majmune jedan žvalavi, pi*ketino jedna usrana. Ja ću da te vratim tamo odakle si došao. pušićeš ku*ac majmučino bolesna. Moj tata je mrtav, a ti ga pominješ, mamu ti je*em u usta -rekao je Uroš.

Nakon što je odgledao klip u kom se moglo videti kako Kačavenda pljuje po njemu zbog njegove navalentnosti, Samir Ramović, teška srca, odlučio je da se distancira od Milene.

Ono što svi učesnici jedva čekaju nakon ovako burnih noći, jesu svakako njihovi smešni klipovi. Naime, učesnici nisu mogli da se suzdrže, a da se ne nasmeju, a najviše ih je zasmejao klip Ša i Mione. Kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku:

Posle ove večeri, odnosi definitivno neće ostati isti, kao i situacija u Beloj kući. Vi pratite vesti o dešavanjima u vašem omiljenom i najgledanijem rijalitiju "Elita" iz minuta u minut samo na portalu Pink.rs i ostanite uz kanal TV PINK.

Autor: N. Ž.