AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija ''Gledanje snimaka''. Na narednom video-klipu prikazano je kako Aneli Ahmić govri psu Vesni da ne treba da ide kod pojedinaca, aludorajući na Jovanu Cvijanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Pas ide gde mu odgovara. Mene Vesna jako voli. Ja znam da bi Aneli volela da je drugačije, ali nije tako. Vesna se plaši Aneli - kazala je Jovana.
Jako je ružno što Jovana aludira sad da smo Janjuš i ja loši prema Vesni, jer smo jako brižni prema njoj i pazimo je - kazala je Aneli.
Ona je ogorčena što nas Vesna voli. Govori sve i svašta i jako je pokvarena. Aneli je jako pokvarena, jer ne doztvoljava nama da budemo pored Vesne, a nagora je zbog toga jer Urošu ne dopušta Urošu da mu se priblizi - kazala je Maja.
Kad sam ja odradio zadatak, Aneli je tražila Mopsa, umesto Džek Rasela, ko je ona da to traži?! Ja sam odradio zadatak, da bih Janjuša učinio srećnim - kazao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjušev je pas, njegove su odluke. Ja sam samo rekla svoje mišljenje - istakla je Anel
Ja ne mislim da je ovde Aneli kriva. Od Maje se ovo očekuje da govori, jer želi da ide protiv Aneli, a to radi pomoću Jovane. Jovana je njena cirkuska mečka. Maji je možda i žao jer je Janjuš priznao Aneli kao svoju jedinu ljubav. Jovana je devojka koja je ukanalila pola estrade onim što je rekla, misli da je zbog toga bitna. Devojka nema mozak, zatucana je, glupa kao tocilo - kazao je Anđelo.
S Jovanom se družim, jer mi devojka odgovara. Ovde sam jasno pojedincima stavila do znanja da ne mogu očima da gledam, zato im smetam. Nisam sujetna zbog odnosa Janjuša i Aneli, jer ja nemam emocije prema njemu - kazala je Maja.
Što si mu onda odlazila u izolaciju? - upitala je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Od momenta kada me je taj kovek(Janjuš) ostavio trudnu i spao monstrum, za mene ne pastoji u emotivnom smislu - rekla je Maja.
Ako je to što kažeš, zašto onda plačeš zbog njega i svega što mu se dešavalo? - dodala je Aneli.
Ja ispadnem čovek, i onda kada neko nije prema meni. Ja sam otišla tada kod njega u izolaciju, rasplakali smo se i tu se sve završilo. On voli Aneli, ja priznajem da se vide emocije sa njegove strane, ali ona njega ne voli - kazala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.