AKTUELNO

Ima se, može se!

Ćerka pevača Harisa Džinovića i dizajnerke Meline Džinović, Đina Džinović, veoma je aktivna na društvenim mrežama.

Naslednica para koji se razvodi voli da se slika i snima u provokativnim izdanjima, ali sve sa dozom koja nikada ne prelazi u vulgarnost.

Foto: Instagram.com

Tako je na njenom TikTok i Instagram profilu često možemo videti u različitim izdanjima. Od kupaćih kostima do svečanih haljina, i ne zna se šta joj bolje stoji.Mlada Džinovićeva je jednom prilikom pokazala i veliki, kućni garderober, koji je prepun luksuznih brendova.

Foto: Instagram.com

Preovladava francuski brend Hermès. Vidimo dosta skupocenih torbi ovog popularnog brenda i to model Birkin, koji je veoma teško pazariti.

@secretfairytale

Garderober Đine Dzinovic 🤩 #fyp #foryou #foryoupage #viralvideo #yxzcba #fypシ゚viral #fypシ゚viral #fypシ゚viral #fypシ゚viral #fypシ゚viral #fyyyyppppppp #djinadzinovic #djinadzinovic🤍 #djinadzinovic😍 #melinadzinovic #dreamcloset #closettour #birkinbag #birkinmom #luxurycloset #birkinmom #iconicfashion #luxurylifestyle #balkan #trend #trending #secretfairytale #fypbalkan #tiktoksrbija #capcut #goviral #viral #viraltiktok #foryoupage #foryou #fyp

♬ Bas Je Dobro Biti Ja - Jelena Karleusa

Ističe se i još jedan brend koje dame obožavaju, u pitanju je Šanel. Njihove torbe su među najprodavanijima i smatraju se pravim klasikom i simbolom dobrog stila.

Autor: Pink.rs