AKTUELNO

Mihajlo Veruović Vojaž kaže da je ulagao na vreme u nekretnine, a najponosniji je na to što je kupio veliki penthaus, u kom danas uživa.

On tvrdi da ga slava jeste promenila, ali da je gledao da ostane na zemlji onda kada je video da je poleteo.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

- Mnogo mi znači što sam sebi obezbedio krov nad glavom, što sam ulagao u nekretnine i uspeo da kupim veliki penthaus. Godina 2023 je za mene bila sigurno najuspešnija i mislim da bez lažne skromnosti to mogu da kažem. Mislim da je pametno ulagati novac u tom smeru, to se uvek isplati. Planiram da uzmem i jedan hotel, naravno ako se sve kockice poklope to će biti tako i već imam neke planove kako da to najbolje pretočim u delo - rekao je on u jednoj emisiji, pa je potom progovorio o tome koliko je sada zaljubljen:

Foto: Instagram.com

- Moja devojka je normalna, ne zanima je popularnost, niti razgovaramo o tome. Nedavno smo bili zajedno na putovanju i planiramo samo da uživamo. Naša veza je postala javna, iako to nisam želeo. Kada se tuđe energije umešaju, može da dođe do mnogih komplikacija. Zbog toga svoj privatni život želim da držim samo za sebe. Mnogi se mešaju, ali se trudimo da kanališemo tu energiju na pravi način. Mnogo stvari sam žrtvovao, nije bilo lako da se na početku krijemo, ali se isplatilo. Neko sam ko se maksimalno posveti partnerki i mislim da je to vrlo važno. Ljudi danas nemaju vremena jedni za druge i zato tvrdi da veze i brakovi pucaju. Važno je da se slušamo i tako će sve da dođe na svoje mesto.

Autor: Pink.rs