AKTUELNO

Bez šešira i garderobe!

Vest o razvodu pevača Harisa Džinovića i njegove 30 godina mlađe supruge, modne kreatorke Meline Džinović, iznenadila je javnost.

Jedan od naših najpoznatijih estradnih parova, rešili su da stave tačku na svoj brak i da se posle 22 godine ljubavi razvedu.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Inače, Harisov zaštitni znak je šešir koji uvek nosi, uvek je svedeno obučen, a pevača gotovo nikada nismo videli u kupaćem kostimu.

Naime, na društvenim mrežama kruži jedna njegova fotografija iz mlađih dana na kojoj je pevač u kupaćim gaćama i bez šešira.

On je tada pecao ribu i ponosno je pozirao nakon što je imao dobar ulov, a komentari su se nizali.

"Sad smo sve videli", "pa ovo je predobro", "dobar ulov, Harise", samo su neki od komentara.

Inače, ljubavna priča Harisa i Meline i poznate modne dizjanerke započela je 2002. godine, kada je dizajnerka bila na trećoj godini studija. Njihove emocije su odmah planule, a iako ne vole da pričaju o svom privatnom životu, Haris je u jednom od retkih intervjua priznao da su se "jednostavno našli".

Otpor Melininih roditelja zbog razlike u godinama

Haris je jednom prilikom govorio za medije o tome kako Melinini roditelji u početku nisu bili za njihov odnos, ističući da je jedan od glavnih razloga zapravo velika razlika u godinama.

U početku, njeni roditelji su imali strašan otpor. Posebno zbog velike razlike u godinama - istakao je on jednom prilikom za medije.
Sećam se da sam joj govorio: "Proći će to brzo! Videćeš, kad saznaju da si trudna, sve će biti drugačije! Upravo je bilo tako. Sad su ludi od sreće što su dobili unuku - istakao je on i dodao da je nakon nekog vremena sve bilo u najboljem redu.

Autor: Pink.rs