AKTUELNO

Iako je ne vežu emocije za njega, ona se usplahiri kada je on zagrli.

Marija Ana Smiljanić je u toku prethodne noći porazgovarala sa Jovanom Tomić Matorom i Sanjom Stanković, kako bi razrešila svoje nedomice koje je tište zbog Filipa Đukića. Naime, njoj očigledno smeta prisustvo Kristine Kockar njenom bivšem dečku pa ga je uslovila da bira između jedne od njih dve.

Foto: Printscreen Youtube

Matora joj je otvoreno rekla šta misli o celokupnoj situaciji s obzirom na to da duže poznaje Filipa i zna koliko je on spominjao Mariju Anu  i pričao koliko je zaljubljen u nju, zvao je i slao ljubavna pisma.

Ja odgovorno tvrdim da on tebe voli. Ne znam šta mu se dešava, ne pričam toliko sa njim, krivo mi je kad Kija ustane... Ti nisi bila tu, dala si mu nogu na neki način, ima pravo dečko da mu se svidi ovde, ne možeš da ga osuđuješ. Svidela mu se on je izneo svoj stav i rekao. Ti si ta (Kija) koja je dozvolila da priđe i onda se pojavila devojka koju je voleo i koju voli - objašnjavala je Matora.
On nije zaslužio da ga ja pogledam. Ja znam da on mene ne zaslužuje, jer je on dečko koji je švrljao... Da on meni šalje pisma, štrajkuje glađu, loše mu je. Posle svega toga ja se pomirim sa njim i evo on sad stavi mene u isti koš i on je sad frajer - rekla je Marija Ana

Foto: Printscreen Youtube

Iako plavuša misli da Filip nije imao se*sualne odnose sa Kijom i da ne treba zbog toga da ga osuđuje, ipak sumnja da između njih postoji nešto zbog toga što se maneken ne trudi  da dokaže da između njih ne postoji ništa osim prijateljstva, a kako kaže to uvek radi kada je u pravu. Ona je takođe dala savet ucveljenoj Mariji Ani na sopstvenom primeru.

Ti si se zaljubila u njega. Stoji da je on dobra osoba. Tebi treba muškarac ti hoćeš od njega da napraviš muškarca, ako se za 28 godina nije promenio, neće ni sada - savetovala ju je Sanja.
Ja sam zaključila da on dečko nije za mene i da ja njega ne volim kao što voli zrela osoba nego je to strast više nego bilo šta. Kao što smo se mirili preko kreveta, samo seks nas održava - poverila se Marija Ana.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: BOLESNO! Luna i Kija NAJBOLJE DRUGARICE: Bliske su, druže se, a u stvari ne mogu očima da se GLEDAJU! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u video-snimcima koji se nalaze ispod teksta.

D. B.

#Jovana Tomić Matora

#Marija Ana Smiljanić

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

#Zadruga - RTV Pink

'