AKTUELNO

Šokirana svim saznanjima koje dobija!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Naredno pitanje koje je voditelj Milan Milošević bilo je Aneli Ahmić:

Kako komentarišeš da ti takav ološ i sve što je izrekao tvoj muž o tebi a on te onda moli da mu se vratiš jer romansa sa Stanijom nije javna?
To je čist dokaz, ako sam ja sve što je on izneo, to je dokaz šta je on hteo sa mnom da radi. Njemu je Stanija savršena žena, ne znam šta je hteo sa mnom. Jasno je bilo da je on hteo da se vrati meni nakon što je ispunio svoj san. Svestan je on bio da sam ja dobra majka, da ga nisam prevarila, povredila, slagala. Ja nisam bila cvećka u prošlom svom životu, on je znao moju prošlost, ali ja sam bila druga osoba u braku sa njim. On je loš čovek, manipulator, on se boji sada jer smo ja i Janjuš možda ozbiljni, da će tu biti nešto više možda. To je njega dotuklo - rekla je Aneli.
Logična osveta muškarca, ona je znala ko je Stanija, hteo je da dokaže da je on može šta želi. Njemu je krivo što je ona ušla u odnos sa Janjušem. Ja sam njoj rekla da se ljudi bore za starateljstvo godina, ali sujeta je to, ona nikada nije rekla ništa loše o njemu kao ocu, a on o njoj svašta i njegova partnerka isto koja ide u emisije da se pere. Ovo je reklama- dodala je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam bila savršena žena, sedela kod kuće i čekala ga da dođe s posla. On i ja treba da razgovaramo, ja znam kada je slao poruke kojim devojkama i ženama. On očigledno ima problema u glavi, ali on i ja to treba da pričamo kada se pogledamo u oči - dodala je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte video-klipu! 

Autor: N.B.