AKTUELNO

Mlada pevačica napravila je svojevrsan šou u Kragujevcu, a nakon toga razgovarala sa predstavnicima sedme sile.

Emisija kratke forme o poznatima na RED TVu „Whatzuuuuup“ svoje verne gledaoce redovno vodi na najaktuelnija gradska dešavanja, ali i na značajne događaje širom Srbije, a uz uvek aktuelne sagovornike emisija „Whatzuuuuup“ drži ih prikovane uz velike ekrane. Tako je i ovoga puta bilo. Voditeljka i zaštitnolice emisije, Lana Antić, predsavila je publici solistički koncert Tee Tairović u Kragujevcu, naravno imali smo priliku i da zavirimo na Instagram storije poznatih faca, ali i da čujemo šta je frontmen Magla benda Vladan Savić izjavio za RED TV kamere.

Ekipa emisije „Whatzuuuuup“ posetila je Kragujevac gde je mlada i ultra popularna muzička zvezda TeaTairović održala solistički koncert u prepunoj hali. Tu je bila i neizostavna konferencija za novinare gde je miljenica mlađih generacija strpljivo odgovarala na mnoga pitanja.

„Sa ljudima u mom timu funkcionišem prvenstveno na prijateljskom nivou, pa tek onda na profesionalnom. Večeras je bilo dosta mojih dragih ljudi, poput moje kume. Roditelji nažalost večeras nisu prisustvovali koncertu, ali ih uvek nosim sa sobom u srcu.“ – počela je izlaganje Tea.

Foto: Promo

Tea je objasnila novinarima da nije umorna od muzike i da zato za razliku od mnogobrojnih kolega nije otišla na odmor. Rekla je i da je željna muzike i svoje publike, i da u odnosu na taj osećaj – prati sebe. Gost na koncertu Tei je bio MC Stojan, a ona je objasnila da se godinama znaju i da je njena prva američka turneja upravo bila sa njim i da su dogovorili turneju pre njenog prvog hita „Hajde“. Stojan je sa Teom želeo još pre toga da sarađuje i ona je, kako kaže, jako srećna što se on odazvao pozivu da bude gost na njenom koncertu.

„Večerašnji koncert nadmašio je sva moja očekivanja. Atmosfera je bila sjajna, osetila se njihova ljubav prema meni. Publika je znala svaki stih svake pesme. Zaista sam oduševljena, presrečna i nadam se da će se ponoviti. Kada pevam emotivne pesme – pogotovo „Ne brini majko“ ne gledam u svoju porodicu i prijatelje jer znam da oni plaču i znam da ću i ja da krenem. Ne znam šta me je nateralo da pogledam u svoju kumu koja je već plakala i onda je i meni bilo teško da otpevam – tako da sledeći put znam da sledeći put samo gledam pravo u reflektore i to je to.“ – dodala je mlada pevačica.

Na novom albumu pod nazivom „Ime mi je ljubav“, Tea je obećala publici više autorskih numera.

Nakon izjave da ima simpatiju, sedmu silu je zanimalo da li je on napravio prvi korak.

„Otpevaću stih iz moje pesme koja će biti naslovna na mom novom albumu: Ime mi je ljubav, a tuga prezime! To je opis mog ljubavnog statusa. Zaista je teško, jer moraju da vam se poklope zvezde da vas osoba pored vas zaista razume, da razume svaki segment vašeg posla i da razume da posao stvarno jeste moj život.“ – zaključila je Tea.

Aktuelna dešavanja i aktuelnosti iz života poznatih su nešto na šta uvek možete da očekujete kada je upitanju emisija „Whatzuuuuup“. Za slučaj da ste ovu propustili, ili želite ponovo da je pogledate – tu jeRED TV Youtube.

Autor: S.P.