AKTUELNO

Ipak, Stefan tvrdi da to nije sve.

Dešavanja u "Zadruzi" u poslednjih nekoliko dana i nedelja izazvala su veliku buru u javnosti. U centru pažnje medija i publike je trougao Kristine Kockar, Slobodana Radanovića i Lune Đogani, a sada se u celu ovu priču upleo i Filip Đukić, koji je postao veoma prisan sa stjuardesom.

Foto: TV Pink Printscreen

Tim povodom stupili smo u kontakt sa Pinkovom zvezdom Stefanom Obradovićem, koji je iz Zrenjanina i koji je veoma blizak sa Slobom. On je već gostovao u emisiji u Šimanovcima, gde je jasno izneo svoj stav i zauzeo stranu, osudivši postupke Kristine Kockar, koja, prema njegovim rčeima, "nije bila zlato" dok je bila u braku sa Slobom.

Foto: YouTube screenshot

On je već u emisiji otkrio da je Kija varala svog supruga sa nekoliko muškaraca, od kojih su neki bili i oženjeni, ali nije imao dokaz za to, pa je sad zadovoljan kad se u javnosti pojavila njena prepiska sa fudbalerom Stefanom Šebezon, kojeg je u porukama  nazvala "srcko moj".

- Ja sam bio jako besan kad je ona ušla. Rekao sam sve što sam imao da kažem u emisiji. A evo sad su izašli i dokazi da je moja priča tačna, da je varala Slobu sa Stefanom. I on nije jedini. Ja sam tamo izašao bez nekih dokaza, jer je teško prikupiti dokaze za takvo nešto, ali ja smatram da su moje informacije bile postojane. Bio sam poprilično siguran u to što govorim, a i morao sam da odbranim čast svog druga - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Njega uopšte nije iznenadilo to što je Kija u prvih nekoliko dana boravka samo izokola zamerala Slobi zbog onoga što je uradio.

- Ja sam očekivao da će ona tako da ga bocka kad je ušla, da neće direktno. Ona je ušla u rijaliti da svi vide njen bol. Meni da se to desilo, ja ne bih prihvatio poziv da u rijaliti uđem, bez obzira na novac. Moje mišljenje je da je Kija njime manipulisala sve vreme i da je on bio nemoćan pred njom i da ju je slušao. Ona je imala loptu kod sebe, ali sada se situacija menja, sad je Sloba počeo da pokazuje zube i nije ga briga više šta Kija priča o njemu, nego joj vrati - zaključuje pevač.

Foto: TvPink Printscreen

Ni to što su Kija i Filip imali dve akcije ispod pokrivača i jednu u kupatilu, za koju oboje tvrde da nije po sredi seks, nije šokiralo Slobinog druga, koji veoma dobro poznaje Kiju i čuo je mnoge priče o njoj.

PROČITAJTE JOŠ: Ivana Mihić ZABEZEKNUTA ZBOG GLOGOVČEVE BOLESTI: Treba da mu pomognemo svi! (FOTO)

Foto: TV Pink Printscreen

- Ako je to istina, ne mogu da kažem da sam iznenađen, jer ona to slobodno može da radi u rijalitiju. Ali, sa druge strane, ona sad ima dečka napolju, a to je uradila. Kakvi su sad to dvostruki aršini? Može ona šta god želi da radi, ali ne može onda da udara na mog druga zbog nečega što je sad sama uradila. Ali, ukoliko nije bilo seksa, pošto se ništa nije videlo u kupatilu, izvinjavam se Kiji zbog ovih reči - rekao je Stefan za portal Pink.rs

Autor: V. T.

#Filip Đukić

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

#Stefan Obradović

'