AKTUELNO

Maja Marinković priredila je pravu dramu na samom kraju noćašnjeg "Pretresa nedelje" u "Eliti", kada je saznala da je dobila ubedljivo najviše glasova gledalaca u anketi na našem portalu, kada je reč o izboru za najciničniju osobu u Beloj kući.

Gledaoci, koji su je najpre uzdigli jer se prema Marku Janjuševiću Janjušu ponela ljudski nakon njegovog povratka u "Elitu", kada im je saopštio da je ostao bez rođenog brata, ostali su zgroženi i u šoku kada mu je samo dve nedelje kasnije u novoj, brutalnoj raspravi rekla da glumi žrtvu. Maju su zbog te rečenice, koju je ponovila, najstrašnije osudili brojni ukućani, ali i gledaoci, koji su je proglasili najciničnijom osobom u "Eliti", zbog čega je ona noćas doživela pomračenje, te ponovo udarila i na gledaoce, ali i na Janjuša.

Maja je, naime, kivna jer gledaoci nisu proglasili Janjuša najciničnijim učesnikom zbog toga što je pre nekoliko godina, kada je ona sa njim ostala trudna, šetao s Anom Korać i slikao s njenim psom, dok je ona boravila u bolničkoj postelji nakon što je abortirala njihovo dete.

Foto: Instagram.com, TV Pink Printscreen

Autor: pink.rs