AKTUELNO

Folkerka Sanja Đorđević već godinama prodaje luksuznu kuću u Jajincima, od 320 kvadratnih metara, za 525.000 evra, iako je ta cena prvobitno bila 580.000 evra, koliko stoji na jednom sajtu za oglašavanje.

Oglas je bio aktivan pre nekoliko godina, a sada je ponovo - pevačica, po svemu sudeći, i dalje ne može da nađe kupca koji bi platio cenu koju traži.

- Jeste, tačno je. Spustili smo cenu. Bila je veća, ali mislim da je ovo skroz okej, gledali smo da ne bude preterana suma, mi nemamo veliki plac, tako da za ovo naše to je razumna cena. Nigde ne trčim, ne jurim, kad naiđe kupac, onda ćemo i mi da se preselimo, za sada nigde nisam tražila, ne mogu u velikim zgradama, u gužvi, više volim da sam izolovana. Kad je u pitanju ova kuća u Jajincima jeste izolovano naselje, ali nam je kuća baš blizu Banjice, to je super - rekla je Sanja i dotakla se svoje ćerke Ivane jer najviše želi da se ona osamostali i ima svoju privatnost u stanu koji odabere - rekla je pevačica pre dve godine za Republiku.

Foto: TV Pink Printscreen

- Kad je dete bilo malo, ova kuća je bila puna. Međutim ona je sad svoj čovek, nema smisla nas troje u kući. Naravno lepo je i nedeljni ručak i tako često da provodimo vreme, ali bolje u nekom manjem prostoru da živimo. Ćerka sad ima 31 godinu, svoj je čovek. Ćeka se u početku nećkala kad smo joj rekli za prodaju, ali posle je smekšala. Inače, ovaj prostor kolko treba finansijski da se održava, zeznuto je to, zato bolje da ona odabere nešto, a ako hoće da zadrži kuću nek zadrži - ispričala je Sanja.

Autor: pink.rs