AKTUELNO

Soraja Vučelić u potpunosti je promenila svoj život i svakodnevicu otkako je postala majka dečaka kojem je dala ime Kan, a u prilog tome govore i njene objave na društvenim mrežama.

Sada su, umesto skupih krpica, automobila i destinacija, na njenom Instagramu dominantne objave vezane za dete, a najnovija je oduševila sve - naime, Sorajin naslednik je prohodao, što je dovoljan razlog za slavlje.

Zvanično i prohodao - napisala je Soraja.

Foto: Instagram.com

Sorajin naslednik je, inače, odmalena obučen po poslednjoj modi, a dečiju sobu mu krase, osim skupih krpica, i najaktuelnije igračke. Soraja se nakon porođaja povukla u medijsku ilegalu, a nedavno je, posle dužeg vremena, stala pred kamere Pinka i u emisiji "Premijera - Vikend specijal" progovorila o majčinstvu.

Ova godina mi je bila jedna od najlepših jer sam dobila sina koji je promenio i ulepšao moj život, ovo je moja najlepša godina... Iskreno, mislim da sam rođena za ulogu majke jer sam se bez ikakve pripreme snašla, nego kao da mi je to ceo život da radim. Taj majčinski instinkt je došao do izražaja, tako da sam sad stručno spremna. Ko god ga vidi svi su oduševljeni. Ništa mi ne pada teško kad je Kan u pitanju, čak ni kad ne spavam. Volela bih da sve nasledi od mene većinom jer sam ponosna na sebe i na svoj život i ništa ne bih menjala. Volela bih da bude na mene, moj karakter, sve moje... Mislim da sve dođe u svoje vreme, nisam u tom smislu razmišljala da treba da se desi. Svakoj ženi želim da ima bar jednu bebu pored sebe, sad mi već fali novorođenče, ja kad vidim tek rođenu bebu, ja se istopim. Ja sam nepredvidljiva. Pričaćemo posle Nove godine, biće lepih vesti - poručila je Vučelićeva i otkrila šta je kupila svom sinu za Novu godinu.

Foto: printscreen

Ja nemam jelku, poklon sam već dobila. Kan je dobio G klasu. Ima toliko igračaka, ali njega sve više zanima ono što ne sme, a sve manje igračke - kaže Soraja i dodaje:

- Moraću dete kad krene u školu, mislim da će biti Azurna obala. U ljubavi je uvek turbulentno. Ja želim malo mira, ali taj mir ne želi mene... Sad vodim jedan drugačiji život nego pre. Mislim da se ne bih bavila nikad javnim poslom jer je vrlo stresan. Imaš hendikep s kim smeš da sedneš. Ne možeš da se opustiš, mislim da je takav život donekle stresan. Klubovi su prevaziđeni i verovatno će to ljudi shvatiti. Ima tih žena koje sa 20 godina žele da se ostvare kao majke i rade na tome. Nisam nikad žurila ni za čim, sve što treba doći će. Mislim da je jako nekulturno pitati ženu kad će da rodi, ima žena koje to ne žele. Ja sam poželela i ostvarilo mi se, nisam ni za čim trčala i forsirala, meni dođe sve u pravo vreme - poručila je Vučelićeva u emisiji ''Premijera - Vikend specijal''.

Foto: Pink.rs

Autor: pink.rs