AKTUELNO

Voditeljka Ruška Jakić svojim izjavama postala je veoma popularna i na Tik Toku, a nedavno je izjavila da podjednako dobro može da živi sa 1.000 dinara i sa 1.000 evra, da ne robuje trendovima, a bez šminke ne izlazi na ulicu.

- Obožavam da se kitim i da se šminkam. Svako jutro se našminkam, moja prijateljica me pita: "Gde ćeš ti, imaš neko snimanje?", ja joj kažem:"Ne, idem na pijacu", rekla je nedavno Ruška.

Kako je nedavno istakla za domaće medije nikad ne broji pare u svom novčaniku, jer smatra da se time šalje loša energija kosmosu.

Foto: E-Stock

- Kada istresem sav novčanik za 1.000 dinara ću kupiti svoje cigarete koje su skupe, otići ću u kafić, kupiću kapućino, a kod kuće uvek imam kačamak, pirinač. Nešto ću da pojedem...

Voditeljka neretko ističe da se oblači u kineskim buticima, i da nema problem sa jeftinom odećom, već sve ume da iznese.

- Kineze obožavam. U jednoj robnoj kući imam srebrnu karticu i uvek imam popust kod njih, a i svašta nađem kod Kineza. Oblačim se i u Bulevaru u butiku za tinejdžere, oni mi jave da su stigle nove trenerke, ove su sad hit za proleće, jako su u modi - priča Ruška.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: pink.rs