AKTUELNO

Ori se sve!

Voditelj Milan Milošević podigao je Mionu Jovanović.

Rekla si da si sigurna da je Milica zaljubljena u Ša i da vidiš kako ga gleda non stop - rekao je Milan.
Nisam rekla da je zaljubljena, ali da joj je simpatičan i da ga gleda, da. Sa Anitom sam pričala i rekla sam joj da više puta zagleda u nas, i u mene i u njega - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Da je zaljubljena, ne. Non stop piljiš u nas u poslednje vreme. Mi smo bili super svi, sa Milicom je odnos bio super, sve dok Miona i ja nismo ušli u vezu. Od kako smo ušli u vezu sve se promenilo, Milica odjednom hejt prema meni. Ako kaže da je dede ne zanimaju, što si onda izjavila da sam ja lep - rekao je Ša.
Meni je Lakić lep, pa nije ustao i rekao da se ložim na njega...Ako neko vara svog dečka, ja ne varam, iz toga me izuzmite - rekla je Milica.
Pilji u nas, ne gleda da bi bila sa mnom sigurno, nisam idiot da kaže da bi bila sa mnom i da zato gleda u mene - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ša je meni rekao na početku da zna te fore u rijalitiju za gledanje, a onda mi je rekao da gleda kroz mene i ja sam rekla da ja gledam kroz njega, nebitno. Si ti normalan?! Je l' vama dosadno u vezi pa morate da me mešate?! - rekla je Milica.
Ti si totalno promenila sve. Prema njemu si imala vrhunsko ponašanje, pa si odjednom počela da se svađaš s njim - rekla je Miona.
Svi muškarci gledaju u Mionu, a sve žene gledaju u Ša. Koja ekipica?! - rekla je Kačavenda.
Tvoja ekipica i tvoji žbirovi - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja neću više da ti ćutim, rekli su mi kako ćeš da reaguješ. Ja se ne derem, pokušavam da završim rečenicu - rekla je Milena.
Te jeftine manipulacije, kod mene to ne može - rekao je Ša.
Sram te bre bilo, sedeo si sa mnom satima kada ti je bilo loše. Što se ti družiš sa Matorom, a onda se oduševljavaš Anđelovom i Anitinom poklonu?! Ti si kompleksaš, za godinu dana si voleo tri žene. Ti se oženi za 20 dana, razvedi posle tri dana, pa dođi ovde - rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si se zaljubila u mobilni - rekao je reper.
Šta ti misliš da si bitniji ovde od bilo koga?! Vi bi voleli da vas neko ovde gleda, niko vas ne gleda, ne ogovara, niko ništa - rekla je Kačavenda.
Miona je gospođetina za tebe! - rekao je Ša.
Šta da ti radim kad nađeš ribe 20 godina mlađe, pa te izj**u sve - rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.