AKTUELNO

Nije mogla da ga sluša!

Događaj koji se danima prepričava u rijalitiju Zadruga jeste da li su Filip Đukić i Kristina Kija Kockar imali seks u kupatilu dok je on bio vođa, a ona njegova omiljena osoba. Njih dvoje tvrde da se ništa nije desilo, dok su ostali ukućani ali i gledaoci ubeđeni da su njih dvoje vodili ljubav, te da su zaljubljeni jedno u drugo.

Foto: TvPink Printscreen

I večeras je nekoliko zadrugara pričalo o tome i pokušalo da objasni čitavu situaciju, kada je došlo do rasprave između Milana Miloševića i Dragice Janičić. Naime, Dragica je izjavila da misli kako se desio se*s, a onda promenila mišljenje. Milana je to iznerviralo, pa je isprozivao Dragicu, zbog čega se ona rasplakala:

Imaš 38 godina, ideš i plačeš po rijalitiju! Reci šta imaš! Nemoj meni da soliš pamet, glupačo jedna! - vikao je Milan na nju.
Nisam ništa rekla! - urlala je Dragica.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: A OVAKO SU GLASALI UKUĆANI: Ona je NAJVEĆI NEGATIVAC u Zadruzi, a njena REAKCIJA će vas OSTAVITI U ČUDU! (VIDEO)

Dragica nije mogla da zaustavi suze, te je izletela napolje iz Bele kuće, a kako je sve ovo izgledalo pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Dragica Janičić

#Milan Milošević

#Rijaliti Zadruga

'