AKTUELNO

Milan Popović, srpski biznismen, gostujući u jednoj TV emisiji izneo je nove detalje svog odnosa s bivšom partnerkom, pevačicom Severinom Vučković, sa kojom je godinama na sudu.

Oni su se godinama sporili oko starateljstva nad sinom, a nakon što su hrvatske vlasti presudile u korist Popovića, te Severini oduzeli starateljstvo, kralj bakra otvorio je dušu ponovo.

- Ja sam hteo da dete ima normalnu stabilnu majku - započeo je Popović, a na pitanje voditeljke zašto misli da Severina nije stabilna, rekao je:

Foto: Pink.rs

To vidite po njenom ponašanju, prvo ja sam se rastao sa Severinom zbog tih njenih čestih promena raspoloženja koje ja nisam mogao da razumem. Išla je od totalne depresije, plače pet dana, do totalne euforije, po teoriji koju psihijatri kažu to je granični poremećaj ličnosti koji ne može da se kontroliše - priča Popović, pa dodaje:
Ja sam se zaljubio u tu medijsku Severinu, takvu sam je voleo, pravu Severinu nisam - tvrdi, a onda je naveo:

Foto: Pink.rs

Marijana tvrdi da se ona (Severina) drogira, to je njena rođena sestra, ja sam taj podatak preneo nadležnima i molio sam da se uradi veštačenje. Ako je to istina, to postaje problematično kada ta majka zanemaruje dete .

Autor: pink.rs