AKTUELNO

Željko Mitrović, vlasnik Pink Media Group, i ove godine proglašen je najmoćnijim čovekom u šou biznisu od strane dnevnog lista "Blic", dok se Milica Mitrović, direktorka programa i glavna i odgovorna urednica zabavnog progama TV Pink, supruga Željka Mitrovića nalazi se na devetom mestu.

Mitrović je godinama neprikosnoven na listi najmoćnijih u šou biznisu, a zanimljivim i kreativnim video-snimkom se, u svom prepoznatljivom stilu, zahvalio na ovoj laskavoj tituli. Naime, Željko je objavio "To-do listu najmoćnijeg u šoubiznisu" i još jednom oduševio i nasmejao sve. Reč je o kompilaciji njegovih video-snimaka sa poslovnih i privatnih putovanja i provoda, a najveću pažnju privukli su oni iz Londona, gde je držao koncert vozeći se u rikši u srcu glavnog grada Velike Britanije, a potom se našao i u ulozi uličnog svirača. Tu su kadrovi i sa letovanja, ali i, naravno, oni nezaobilazni - vožnja skejtborda, rolera, spuštanje dronom (sa spektakularnog otvaranja "Elite"), radnih akcija u prostorijama PRDC-ja, kao i mnogi drugi.

https://www.instagram.com/p/C2sbCtwCVjs/
Hvala mnogo čitaocima Blica i redakciji ovog kredibilnog i najčitanijeg portala i dnevnog lista - napisao je Mitrović i dobio pregršt pozitivnih komentara, poput:"Bravo Željko, ne samo u Srbiji, nego na Balkanu najjači", "Koji si ti car", "Zna se ko je najjači"...

Podsetimo, "Blic" dugi niz godina prati i istražuje kretanje moći u Srbiji, kreirajući tradicionalni serijal "Liste najmoćnijih". Željko i Milica Mitrović su na listi najmoćnijih u šoubiznisu u ove godine iza sebe ostavili vlasnike drugih televizija, producentskih kuća, estradne umetnike, glumce, influensere i druge pripadnike šoubiznisa. Mitrović je više od decenije prvi na "Blicovoj" listi najmoćnijih ljudi u šou biznisu.

Autor: D.T.