AKTUELNO

Oglasio se!

Informacija da je pevač Đorđe David pušten iz Makedonije proširila se munjevitom brzinom, nakon čega je usledila i reakcija iz Osnovnog javnog tužilaštva Kumanovo, te su istakli da to nije istina i da se roker i dalje zbog slučaja nalazi u Kumanovo.

Prema informacijama kojima do sada raspolaže Tužilaštvo, on nije napustio zemlju i jutros se pojavio pred sudom po potrebi. U Tužilaštvo još nisu stigli rezultati veštačenja neophodnih za rasvetljavanje uzroka saobraćajne nezgode - kažu iz tužilaštva, prenosi Kurir MK.

Foto: Instagram.com/djordje_david

Portal Republika pokušao je da stupi u kontakt sa Đorđem, kako bismo proverili šta se dešava i kakva je trenutna situacija, budući da se navodi da postoji mogućnost da će biti uhapšen, ali da tužilaštvo čeka rezultate veštačenja koji su neophodni za rasvetljavanje slučaja. 

Đorđe se nije javljao na naše pozive, ali nam je uputio poruku, da će sve uskoro biti javljeno kakva je situacija i u kom smeru će slučaj otići.

Biće javljeno sve - poručio je Đorđe David za Republiku kratko u SMS poruci.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, prošle noći, Đorđe David imao je potrebu da se oglasi na Instagram profilu, te istakao kroz kakav problem prolazi u Makedoniji, te je istakao da se još uvek nije vratio za Srbiju i da su mu dokumenta još uvek oduzeta:

Imajte bar malo empatije prema situaciji u kojoj se nalazim... Naime, ja nisam dobio dokumenta, nisam napustio Makedoniju... Moja dokumenta se nalaze u Javnom tužilaštvu, u Kumanovu... Meni ovde prave problem, izaziva mržnju kod ovih ljudi, pravite mi pakao od života, rekao je Đorđe David.

Autor: Pink.rs