AKTUELNO

Dala svoj sud o novonastalim situacijama!

Naredna sagovornica voditelja Darka Tanasijevića u Šiša baru bila je Maja Marinković, koja se osvrnula na brojne sukobe koje je tokom nedelje za nama imala sa pojedinim učesnicima Elite.

Foto: TV Pink Printscreen

Brojni sukobi su ti se desili tokom sedmice za nama, jedan od njih je onaj sa Janjušem i Aneli - kazao je Darko.
Nemam problem sa Janjušem, nastao je zobog toga jer brani Aneli, a tako je branio i mene tokom našeg odnosa. Aneli očekuje da je ne komentarišem. Ja imam pravo da verujem kome hoću. Verujem Asminu, jer je on poznaje bolje nego svi mi. Živeo je sa njom, sigurno je i dobro zna. Janjuš ne može da shvati da ja imam pravo da komentarišem nju, a on odmah okreće na to da bih ja bila sa njim i da sam sujetna - istakla je Maja.
Nikom nije jasno zbog čega je došlo do svađre između Janjuša i tebe, s obzirom na to da si pre dve nedelje plakala sa njim - kazao je Darko.
Nisam mislila da je žrtva u smislu onoga šta mu de desilo, već na račun odnosa sa Aneli. Baš me briga šta će on da misli, jer ni on o meni mislio kad me je ostavio trudnu i ispao monstun. Ja sam ispala čovek prema njemu za razliku od Aneli, koja gleda samo svoje du*e. Aneli je jedna obična sponzoruša. Ona ima dete, mora da pazi kako se ponaša. Ona je i sama rekla da je prvo veče zatrudnela sa njim, a ja sam samo rekla da mi nije normalno da joj neko tek tako napravi dete. Aneli i Janjuš se ponašaju kao pobesneli tinejdžeri. Poročni su oboje. Razlikuju se po tome što on nju voli, a ona njega ne - kazala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se dešava u odnosu Mione i Ša? - upitao je Darko.
Videla sam da su se posvađali tokom jučerašnjeg dana oko neke pesme. Miona je bila u pravu, moram to da priznam. Ona je iskomentarisala da je pesma dobra jer se spominje Šakira, a on je rekao nešto, pa spomenuo Rijanu. Njegove reakcije mu nisu normalne. Ima toliko godina, a ponaša se ko neko dete - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.