AKTUELNO

Otkrio šta mu je naduši!

Anđelo Ranković stigao je u Šiša bar kod voditelja Darka Tanasijevića, kako bi otkrio šta se dešava i emotivnom odnosu sa Anitom Stanojlović, a potom se osvrnuo na svađe, koje su tokom nedelje za nama obeležile dešavanja u Eliti.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas je mesečnica Aniti i tebi, a vas dvoje ne pričate, zbog čega? - upitao je Darko.
Tako je. Mlada je jako, mora da zna šta je strpljenje. Prgava je, misli da može da prskosi svima i svemu, ali to ne sme da radi. Pravi probleme bez problema. Lepo nam je, imamo probleme sa pojedinim učesnicima, ja je branim, tu sam za nju, a ona negde uvek traži problem. Mora da zna i kada da se svađa, ne može da pravi problem bez problema. Napravila je problem jer se Milena meni obratila da mi vrati kremu, što je Anitu iznerviralo. Bez potrebe je reagovala tako. Ja bih voleo da Anita ne dopušta da psovkama uvraća ljudima na provokacije. Ona mora da skapira neke stvari. Neću sad da joj priđem, jer će se navići na to da mi uvek brzo sve rešimo. Ona eli da napravi tenziju u vezi. Mi imamo ovde dosta problema sa pojedincima, nema potrebe da se svđamo i sa drugim ljudima - kazao je Anđelo.
Kakva je sad situacija sa Matorom? - upitao je Darko.
Matora je uverena da Anita i ja komentarišemo nju. Ona je ta koja Žani govori da treba da iznosi loše mišljenje o Aniti. Anita je dobila osudu za sve što je uradila, ako sad ide na bolje, što bi je neko opet osuđivao?! Proučio sam je, znam kad šta smera i planira - kazao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se dešava sa Munjom? - upitao je Darko.
On se s nekim svađa, ogovara, pa druži. On ima epitet muljatora, upravo jer radi te stvari. Nemam lepo mišljenje o njemu, pogotovo jer je rekao notornu laž o Aniti. Meni Anita nije rekla ono što je njemu, a kamoli njemu da izgovori da je boli uvo za Matorinu žalost. Katastrofa je i mostruozno ono što je on izjavio. Nemam lepo mišljenje o njemu - kazao je Anđelo.
Koliko osećaš da Milica gleda druge muškarce? - upitao je Darko.
Nakon dve nedelje od mog ulaska, to se već primetilo. Govorila je da sam joj super momak, ali da je ne zanima, kako da ne. Njihova stvar je šta će da rade i da li im je to problem u odnosu - kazao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se dešava sa Bajanom i Anđelom? - upitao je Darko.
Ona ne voli Anđelu. Zadovoljila je svoju sujetu. Jako je zla, zato i prkosi Anđelinim roditeljima - kazao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.