AKTUELNO

Sinoćnja emisija "Nominacije" digla je javnost na noge, te su milioni gledalaca netremice posmatrali šta će ko pojedinačno od učesnika "Elite" reći za Ivana Marinkovića i Žanu Omniu.

Tako je u jednom momentu Žana Omnia ušla u verbalni klinč sa nekim od učesnika, među kojima je bio i Nenad Macanović Bebica za kog je rekla da će, kada napusti "Elitu", da ga tuži, te da će se čekati na kraju sudski epilog ovog sukoba.

Foto: TV Pink Printscreen

Tim povodom, s obzirom na to da je ona u "vezi bez veze", kako je oni nazivaju, sa Markom Markovićem, ekipa portala Pink.rs stupila je u kontakt sa njim kako bi nam prokomentarisao ovu svađu, te se prvo osvrnuo na pucanje prijateljstva između Omnie i Milene Kačavende.

Pa kao što i sama Žana kaže pravi prijatelji su napolju, van rijalitija, tamo možeš biti sa nekim poznanik ili rijaliti kolega. Znate kako, tamo ako nisi sa nekim istomišljenik ili ne želiš da izneseš svoje mišljenje, eventulano na neki blaži način izneseš, odmah kreću: "Nemaš stav, dupljak itd itd". I ja sam takav bio, uvek sam prokomentarisao neku situaciju i moje viđenje iste. Što bih ja sad skakao po svaku cenu, sve dok me neko ne uvredi. Žana odlično pliva kroz ovu sezonu, apsolutno tu ne bih ništa menjao. Mnogima je trn u oku, a nikoga ne dira prva, niti se svađa, osim kad neko krene na nju, a kad iznese svoju tačku gledišta, upali se pola njih tamo (smeh) - istakao je Marko, te je na pitanje kako komentariše to što će Žana tužiti Bebicu, rekao:

Foto: Instagram.com/@mmarkovic94

- Naravno da treba da tuži i Bebicu i ovog drugog, znate, olako ljudi tako izgovore neke stvari, pa posle pravdaju to kao rijaliti. E tu se neki malo zeznu. Neka je to rijaliti, ali treba da razmisliš pre nego izgovoriš nešto. I treba sa time da se bave nadležni organi, ovo je 21 vek, pa neka tamo gde treba dokažu te njihove navode.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Autor: N. Ž.