AKTUELNO

Učesnica "Elite" Jovana Cvijanović tvrdi da je bila u vezi sa oženjenim pevačem Peđom Medenicom.

Pevač se tim povodom nije oglašavao za medije, a njega je paparaco "Blica" uhvatio na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu u trenutku kada se vraćao sa nastupa.

Peđa je sve vreme bežao od naših kamera, išao je pognute glave, a na pitanje kako komentariše to što Jovana priča da su imali aferu pevač je šaptavim glasom rekao:

Foto: E-Stock/Kobra

- Šta ti misliš? Glupost teška, neću da komentarišem - rekao je kratko Peđa za "Blic".

Podsećanja radi, u domaćoj javnosti podigla se bura nakon što je učesnica rijalitija "Zadruga 7 Elita", Jovana Cvijanović rekla da je popularni pevač Peđa Medenica varao svoju ženu sa njom.

Ja sam tad bila maloletna i tada sam ga stvarno volela kao osobu, on je mene lagao da me voli. Mi smo se upoznali u Tršiću, razmenili smo brojeve, on me je pozvao na nastup, na kraju smo završili kod njega u smeštaju i tamo smo vodili ljubav - započela je, pa nastavila:

Foto: E-Stock/Kobra, E-Stock/Časlav Vukojičić, Instagram Printscreen

- Ja sam ga kasnije guglala i saznala sam da je u vezi već 15 godina i videla sam da nemaju dece, lagala bih kad bi rekla da ga nisam pretraživala. Za mene je to bila prava ljubav, čuli smo se non stop, govorio mi je da me voli. Nakon dve godine sam upoznala njegovu ženu, kad mi je dao karte za njegov nastup, on mi je rekao da će tamo biti i žena, kad sam je videla htela sam da propadnem u zemlju. Meni je posvetio pesmu 'Ne lupaj mala', to je sigurno istina. To je bilo kad sam imala 21 godinu. Nije mi se kasnije javljao 3 dana zbog stomaka i posle smo prekinuli odnos. Neću da pričam kakav nam je intimni život bio. Moji su bili zgroženi kada su čuli za naš odnos -rekla je Jovana.

Autor: Pink.rs