AKTUELNO

Vraća se na velika vrata!

Slavica Ćukteraš, poznata pevačica gostovala je u emisiji ''Premijera Vikend Specijal'' gde je govorila o svom rođendanu, koji proslavlja danas, ali i o privatnom životu i karijeri!

Ona je, već na samom početku intervjua, po prvi put, javno pokazala i ćerku Viktoriju!

Nisam doživela neprijatnosti od sedme sile, ali ne eksponiram dete. Ne volim da objavljujem njene fotografije na društvenim mrežama. Znam da puno ne mogu da utičem da to, ona je krenula u školu, sada otkriva, upoznaje... Pokušavam da je ispratim maksimalno koliko mogu. Evo sada sam je po prvi put javno pokazala, ekskluzivno!

Foto: TV Pink Printscreen

Slavica je progovorila i o emotivnom statusu:

Što se tiče emotivnog partnera, zaljubljen sam sada! Drago mi je što sam pronašla osobu sa kojom mogu da funkcionišem, ali ništa nije garancija!

Pevačica je imala šta da kaže o čelnicima Grand produkcije: Saši Povoviću, Žiki Jakšiću, ali i zašto se povukla sa scene u jeku popularnosti:

Sa nima sam u super odnosima. Skoro sma se čula sa Sašom Popovićem... napravićemo i neku saradnju. Povukla sam se kada sam bila na nekom vrhuncu, ali sam morala da se sklonim. Nekako nisam mogla da se nosim sa time u tom trenutku. Jedina greška je što sam se povukla toliko dugo. Smetalo mi je što nisam imala privatan život. Više nisam mogla da živim tako. Neko može sve to da izgura, ja jednostabno nisma mogla, rekla je ona, i najavila tri nove pesme i veliki povratak na scenu, ali mogući solistički konert!

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica se na kraju osvrnula i na temu broj 1 u regionu koja se odnosi na Severinu i oduzimanja strateljstva nad njenim detetom:

Nikada nisam čula da se neko sudi oko starateljstva više od jedne decenije. Severinin slučaj je specifičan. Mislim da je to bukvalno silovanje Severine! Ona je moćna jer se bori za svoje dete, ne napadaju je zato što je moćna na nekom drugom polju! U svemu ovome dete će najviše stradati, zaključila je Slavica!

Autor: Pink.rs