AKTUELNO

Život mu se promenio iz korena!

Mladi folk pevač Darko Lazić čvrsto je rešio da se vrati starom načinu života, pa je potražio stručnu pomoć kako bi se što pre rešio poroka.

Darko je trenutno na programu odvikavanja u specijalnoj bolnici u Austriji, koja primenjuje najsavremenije metode lečenja bolesti zavisnosti. Pevač se na taj korak odlučio zbog svojih roditelja, koji su se potresili kada su videli snimak kako šmrče beli prah, koji posle maže po nepcima.

- Darko je sjajan dečko, koji ima veliki talenat i potencijal da uspe u životu i zaradi mnogo novca. Međutim, poslednjih meseci on se previše opustio i posegao za porocima, kojih sada želi da se reši. Na tome su insistirali njegovi roditelji, koji su mu predložili da odmah potraži stručnu pomoć. Budući da je njemu porodica najvažnija i da ne želi da oni budu zabrinuti, pristao je da ode na odvikavanje - priča izvor blizak Laziću.

Foto: Predrag Gajić, Pink.rs

Darku Laziću se život promenio iz korena otkako se razišao sa Anom Sević. Nakon što je napustio porodični stan na Košutnjaku, folker se vratio u rodno selo Brestač kod Rume.

- Darko nije želeo da se potuca po hotelima i da iznajmljuje stanove jer u selu ima luksuznu kuću koju je napravio. Pevač mnogo radi u inostranstvu, ali zato kada je u Srbiji, ne izlazi iz svog mesta. Svake nedelje dovodi i ćerku na selo. I Lorena obožava Brestač, tako da njih dvoje tamo baš uživaju - kaže dobro obavešteni izvor.

U prilog tome svedoče i fotografije koje je Lazić postavio na svoj Instagram profil. Na poslednjoj se vidi kako pozira na pragu svog doma, dok na drugoj stoji ispred luksuznog automobila nedaleko od table koja označava skretanje.

Foto: Printscreen Instagram

On kaže da Darko ne leži u bolnici, već povremeno odlazi na konsultacije.

- Lazićev dobar prijatelj drži tu kliniku u Beču. On mu je predložio najefikasniji program. Budući da se odavno poznaju, on mu je snizio cenu jer je video da pevač ima volju da se izleči. Zasad se drži plana, kao i saveta lekara koji mu je odredio terapiju. Svaki dan je na vezi sa stručnjacima i pridržava se terapije, koja odlično deluje ne njega. Štaviše, on je počeo i da trenira, a promenio je način ishrane. Shvatio je da je pogrešio i želi da se promeni. On ima punu podršku svog brata i roditelja, a snagu mu daje ćerka Lorena, za koju je izuzetno vezan i zbog koje želi da bude onaj stari - završava izvor.

Autor: Pink.rs

#Darko Lazić

#Roditelji

#pevač

'