AKTUELNO

Pevačica Branka Sovrlić stekla je veliko bogatstvo sa svojim suprugom, a pre nekoliko godina zbog toga bila je na meti lopova.

Brankina vila na Iliži u Bosni i Hercegovini jedna je od najluksuznijih, a lopovi su saznali i da je prepuna umetničkih dela. Branka ne voli da govori o ovom nemilom događaju, ali se sada ipak prisetila najtraumatičnijeg momenta u životu:

- Ne volim o tome da pričam. To je period kada je bilo mnogo pljačkaša, ma nema pevača kome nisu obili stan! To se desilo i mojoj komšinici, koja je penzionerka i živi baš do mene. Ja sam se pobila sa lopovima, pa su me udarili. Reagovala sam srcem. Na sreću, uhvatili su ih. Nakon toga, moj muž je postavio kamere, nabavio posebna vrata... Dugo posle toga kada bih ulazila u kuću, gledala bih da li mi je sve na mestu. Teško je kada znate da vam je neko preturao po stvarima - kazala je Branka.

Foto: Printscreen YouTube

Ona je jednom prilikom otkrila da su je lopovi udarili pištoljem u glavu, te toga ne želi da se priseća.

- Doživela sam horor, mada sam se na kraju sa jednim potukla. Pištoljem su me udarili i po glavi, bila sam sva u krvi, zamalo su mi izbrijali kosu, imala sam tri šava... Želim to da zaboravim i da se ne prisećam. Ja sam opasna, pošto sam prvakinja u džudou, pa se nisam ni njih previše uplašila, iako su imali oružje. Ja sam neustrašiva - izjavila je tada Sovrlićeva.

Nedavno smo pisali i o njenoj patnji za decom koju nikada nije imala.

Foto: Printscreen YouTube

Autor: Pink.rs