AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U emisiji "Pitam za druga" voditeljka Anastasija Buđić ugostila je pevača Zokija Šumadinca, inače bivšeg učesnika "Zadruge". Zoki je komentarisao aktuelne teme u "Eliti".

Nisam na Uroševoj strani, ali sam na strani slabijih. Fali mu očinska figura, koju Janjuš manipuliše. Sa mnom možeš koliko hoćeš, ali ne dokle hoćeš. Janjuš je pokušao da manipuliše sa mnom, a to radi i sa Urošem. Uroš je slep. On je dobar ali se pogubio, gubi se kako vreme prolazi i ulazi u veću ulogu žrtve. Njega niko ne ferma ni stručno. Treba neko da uđe da mu skrene pažnju jer se pogubio - rekao je Zoki za Uroša, a potom se dotakao Jovane Cvijanović, koja je u rijalitiju priznala afere s MC Stojanom, Peđom Medenicom, Nikolom Kalinićem, Andrijom Živkovićem i drugim javnim ličnostima.

Foto: RED TV Printscreen

Ona je baš nešto posebno. Ne volim osobe koje napadaju druge. Kako je nije sramota njene sramote, pokušavala je da rasturi tuđe brakove. Ako se time hvali, savetujem da se leči. Ono što se zaprlja, to mora da se pere - rekao je Zoki za Jovanu Cvijanović.

Detaljnije pogledajte u video-klipovima.

Autor: Pink.rs