AKTUELNO

Bez ustezanja, opleo kao nikad do sada!

Sukob Maje Marinković i Aneli Ahmić pod budnim je okom javnosti danima unazad. Nakon što se Marinkovićeva nadovezala na optužbe koje je Asmin Durdžić izrekao za svoju bivšu partnerku i izrekao da je bivša ovisna od opijata, Ahmićeva je najavila tužbu Marinkovićevoj.

Radomir Taki Matrinković se nakon ovog sukoba epskih razmera hitno oglasio za Pink.rs, prilikom čega je prokomentarisao novonastalu situaciju.

Foto: Pink.rs, Privatna arhiva

Majin otac je prokomentarisao tužbu koju Aneli planira da pokrene protiv njegove naslednice Maje, te je dao sud o sukobu koji iz dana u dan dobija nove razmere.

Anelina gospošđa majka je rekla da se Aneli počasti s nekim ''crticama'', a ja ne znam šta to znači. Njen bivši momak, jer zakonski nisu bili u braku, Asmin, on je javno ispričao da je ona konzumirala opijate. Povodom čega da tuže Maju, kad su Anelini najbliži to izjavili za nju?! Oni Maji ne mogu ništa, gde je tu bilo kakva osnova za tužbu?! Anelina majka i Asmin su je odali, a ne Maja. Moja ćerka je svesna da je orkužena ološima, svesna je da svako od njih ima nameru da je degradira - istakao je Taki.

Taki se potom osvrnuo na rat koji Maja vodi protiv Janjuša i Aneli.

Aneli je rekla sve i svašta na račun njegove porodice, on je istkao da joj je gurao četiri prsta u pi*ku, najgnusnije uvrede su pale, a sad su u nekoj ljubavi. Janjuš ne zanima Maju, on je taj koji je nju povredio, ostavio ju je trudnu, on je mostrum. Ona je nakon svega ispala čovek prema njemu, a on ni to nije znao da ceni. Aneli i Janjuš su dve bitange, urotili su se protiv moje ćerke - istakao Taki.

Foto: Pink.rs, Instagram.com/majamarinkovic___

Autor: S.Z.