AKTUELNO

Šokirana!

Nakon što je aktuelna učesnica Elite, Jovana Cvijanović tokom emisije iznela tvrdnju da je bila sa nekim od muškaraca koji su dobro poznsti javnosti, njena sestra Ivana se oglasila za portal Pink.rs i oštro odemantovala ono što je izjavila u ''Pitanjima novinara''.

Podsetimo, Jovana je imenovala poznate s kojima je imala kratke avanture, a jedni od njih bili su Uroš Račić, Peđa Medenica, Andrija Živković, Nikola Kalinić i Mc Stojan.

Foto: Pink.rs, Instagram.com/@urosracic

Njena sestra bila je oštra u komentarisanju ove situacije, te je istakla da je čitava njihova porodica iznenađena tvrdnjama koje je Jovana iznela, prilikom čega je sve što je ona izgovorila okarakterisala kao jednu notornu laž.

Nikolu Kalinića nikana nije upoznala. Ništa nisu imali. Oni čak ni brojeve telefona nisu razmenili. S Peđom Medenicom se poznaje iz kafane, ali dalje od toga ništa nije bilo. S Urošem Račićem se čula putem društvenih mreža. Čuli su se dok on nije bio u emotivnoj vezi sa pevačicom Emom Radujko. Sa Andrijom Živkovićem je imala nešto, čuli su de dok je on bio u Solunu, posle su se videli i u Nišu, on je tada bio slobodan, to je bilo 2021. Muž Helene Topalović je iz Loznice, ja ne znam zbog čega je ona njega i spomenula - rekla je Jovanina sestra.

Foto: E-Stock/Konstantin Bačetić, E-Stock/Časlav Vukojičić

Ivana se nadovezala na tužne koje bi poznati momci mogli da pokrenu protiv njene sestre, pa je otkrila da će i sama Cvijanovićeva morati da prizna da je slagala sve.

Mi kao porodica smo šokirani i kivni na nju, jer ne znamo što ona iznosi sve ovo. Jedina istina je da ona nije imala ništa sa njima. Jovana kad bude izašla iz Elite, potvrdiće da nije imala ništa sa njima, jer je sve što je rekla velika laž. Niko od nas je ne podržava u iznošenju laži - zaključila je ona.

Foto: E-Stock/Kobra, E-Stock/ČaslavVukojičić

Autor: S.Z.