AKTUELNO

Razvode se Haris i Melina Džinović. Jedan od naših najpoznatijih estradnih parova, rešili su da stave tačku na svoj brak i da se posle 22 godine ljubavi razvedu.

Haris i Melina Džinović su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu, u bračne vode stupili su 12 godina kasnije, a kako se pisalo pevač se navodno iselio iz luksuzne vile na Senjak.

U luksuznu vilu pevač je uložio, kako se pisalo, oko 2 miliona evra, a radovi su trajali toliko dugo jer je on neprestano menjao nacrte, te su se i već izgrađeni zidovi rušili, kako bi se sve uklopilo u njegovu viziju idealnog doma, o čemu je i pevač pričao javno.O sadržajima koje nudi ovaj privatni dom mnogima se zavrti u glavi na samu pomisao šta sve poseduje.

Foto: Instagram.com

Kako su mediji pisali, Haris i Melina na krovu svoje milionske vile imaju i bazen, zatim vinski podrum bogat vinima iz različitih krajeva sveta. U posebnom delu kuće, sa ozvučenjem kako zaslužuje pevač ovakvog glasa je muzički studio, a pogled na grad je nestvaran.

Foto: Instagram.com

Haris navodno nije želeo da propusti priliku, kada već gradi vilu po svojoj želji, da nema svoj studio poput mnogih muzičara. Kao veliki poznavalac nota i vrstan muzičar, to je bio početni uslov kada se pravio projekat kuće.

Foto: Instagram.com

- Veliki dnevni boravak, brojne sobe, hodnici i dečije sobe, opremljene po želji Đine i Kana, su samo deo onoga što čini ovaj dom, koji je Haris posle dugo godina na estradi odlučio da sebi priušti. U kući je takođe urađena teretana, sala za proslave, spa centar - rekao je jednom prilikom izvor za "Blic", a prema objava njegove ćerke Đine, može se primetiti i da su kristalni lusteri svuda po kući.

Foto: Instagram.com

Foto: Instagram.com

- Kako vila ima više od 930 kvadratnih metara, bilo je sasvim izvesno da će se naći prostor i za njegov studio. To će najverovatnije biti na drugom spratu uz svu potrebnu zvučnu izolaciju kako pevanjem ne bi narušio mir u kući ukoliko mališani žele da uče. Vrata njegovog studija biće otvorena i za njegove kolege. Oprema stiže iz muzičkih kuća koje opremaju najbolje svetske studije - rekao je izvor za "Blic" svojevremeno.

Ljubavna priča Meline i Harisa

Inače, ljubavna priča Harisa i Meline i poznate modne dizjanerke započela je 2002. godine, kada je dizajnerka bila na trećoj godini studija. Njihove emocije su odmah planule, a iako ne vole da pričaju o svom privatnom životu, Haris je u jednom od retkih intervjua priznao da su se "jednostavno našli"

Otpor Melininih roditelja zbog razlike u godinama

Haris je jednom prilikom govorio za medije o tome kako Melinini roditelji u početku nisu bili za njihov odnos, ističući da je jedan od glavnih razloga zapravo velika razlika u godinama.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- U početku, njeni roditelji su imali strašan otpor. Posebno zbog velike razlike u godinama - istakao je on jednom prilikom za medije.

— U početku, njeni roditelji su imali strašan otpor. Posebno zbog velike razlike u godinama - pričao je svojevremeno Haris u intervjuu za "Gloriju" i dodao da je sve to Melina teško podnela:

— Sećam se da sam joj govorio: "Proći će to brzo! Videćeš, kad saznaju da si trudna, sve će biti drugačije! Upravo je bilo tako. Sad su ludi od sreće što su dobili unuku - istakao je on i dodao da je nakon nekog vremena sve bilo u najboljem redu.

Autor: Pink.rs