AKTUELNO

Na našoj javnoj sceni je mnogo lepih i uspešnih muškaraca, koji osim svojih uspehom, privlače pažnju i izgledom koji može da parira mnogim svetskim frajerima.

Ovog puta se priča povela na društvenim mrežama na kojima se trenutno deli snimak u kome voditelji domaćeg podkasta prave upravo listu najlepših Srba.

Dakle, ovo su najlepši muškarci u Srbiji:

5. Miloš Biković

Na petom mestu je glumac Miloš Biković za kojim uzdušu mnoge Srpkinje i Ruskinje jer je on osim kod nas, velika zvezda i u Rusiji, a kako je krenulo zbog angažmana u svetski popularnoj seriji "Beli lotos", možda mu se smeši i svetska slava. Međutim, Miloš je nedavno dobio sina Vasilija sa partnerkom Ivanom Malić, pa su mnoge dame ostale razočarane.

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

4. Aleksandar Radojičić

Evo još jednog glumca na listi, a on je u žižu interesovanja dospeo zbog filma i kasnije serije "Montevideo, bog te video".

Foto: Pink.rs

Aktivan je u pozorištu, a glumio je u seriji "Šešir profesora Koste Vujića", "Balkanskoj međi" i dr. Otac je devojčica i zaljubljenik u skijanje i planine što se može videti na njegovom profilu na Instagramu.

3. Vladimir Vuksanović

Evo i jednog manekena na listi, a on je zbog svoje lepote često proglašavan jednim od najlepših muškaraca u našoj zemlji. Bio je u vezi sa poznatim Srpkinjama, a na kraju se skrasio pored Dominikanke Dohane sa kojom ima dvoje dece.

Foto: Instagram.com/vladavuks

2. Dušan Vlahović

Fudbaler Dušan Vlahović ponosno "brani" boje sportista i on je jedini iz te branše na ovoj listi.

Foto: Beta/Alessandro Garofalo

Reprezentativac Srbije i bivši igrač Partizana, a sada Juventusa je dobro poznati zavodnik za kojim mnoge dame uzdišu, pa nije ni čudo što se kotira visoko na listi.

1. Dušan Šušnjar

On je bivši maneken i model za koga se po gradu pričalo da je najbolji frajer, a sada je u biznis svetu.

Oženjen je Anjom sa kojom ima ćerku (nekad Škuletić) koja je bila velika ljubav košarkaša Bogdana Bogdanovića. inače, ima dvoje dece.

Autor: Pink.rs