AKTUELNO

Totalni obrt!

Noć iza nas obeležila je emisija 'Pitanja novinara' koju je vodila voditeljka Ana Radulović, a novinar Pink.rs bio je kao i uvek Darko Tanasijević, a sa njim se našla i pripadnica sedme sile.

Foto: FOTO/JELENA SIMONOVIĆ/Pink.rs/Z. Veljković

Aneli Ahmić osula je žestok rafal po Staniji Dobrojević, smatra da sve radi zarad publiciteta , pa se obratila Asminu.

Naravno da sam uznemirena i potrešena, njoj nije mesto da gostuje u emisijama i da priča o mom detetu, to nije njen problem i njena stvar, šta je ona Asminov pr da priča umesto njega. Ona je totalno poludela sve ovo joj je uradilo u glavu, uživa u tim gostovanjima po emisijama. Njoj prija sve to, ona je poznata kao starleta a starlete to rade, od kako sam ja ušla samo se priča o njoj, ja sam joj digla cenu. Ona na račun mog deteta skuplja pratioce, i preko moje porodice. Nema ona pravo da se meša u odnos mene i Asmina a pogotovo sa mojim detetom. Nekako sam iznutra potrešena i besna, kivna, dok pričam kuva mi u stomaku. Šta je sramota što se dete vozi u tramvaju, kao i svaka normalna osoba tako i moje dete. Svi se vozaju po tramvajima. Meni je grzono to što priča da dete prosi -rekla je Aneli.
Ti nikad ne isključuješ Asmina iz Norinog života -rekao je Darko.
Ja to nikad neću osporiti, to dete je toliko vezano za njega, toliko ga spominje, i prosto kakav bi čovek bila da detetu zabranim da se viđa sa svojim ocem. Ja želim da on njoj bude otac i da imaju normalan odnos. Moja ćerka se lepo oblači i nikad u životu nije imala potrebu da prosi, jer ona uz nas sve ima. Ona je harizmatično dete, osvaja sve gde god ode, svako joj kupi čokoladu, ali čuj po tramvaju da dete skuplja novac, ona je monstrum čim to izgovara -dodala je Aneli.

Aneli Ahmić priziva supčavanje sa Asminom, opovrgla njegove tvrdnje da im ćerka živi u kući bez tople vode i grejanja.

Da li misliš da se Stanija trudi da te predsravi nepodobnom majkom, kako bi skrenula pažnju sa sebe i priče da je ušla u vezu sa zauzetim muškaqrcem? - upitao je Darko.
Ona se sad pere. Koristi sve kako bi sa sebe skrenula pažnju, kako bi se sve to zaboravilo, ali to ne može da se desi - kazala je Aneli.
Izrazila si želju da Asmin dođe kako bi se suočili - kazao je Darko.
Volela bih na klupici da se suočimo, ili bar u nekoj emisiji. On ako misli da govori istinu, onda neka dođe i kaže šta ima. On nije čovek koji zna da slaže, a naše suočavanje bi bilo dovoljno - istakla je Aneli.
Učesnici često govore da si lažljivica, ali sad kad si rekla da želiš da se uočiš sa Asminom, verujem da imaš istinu u svojim rukama - kazao je Darko.
Pitaj me šta želiš, ja ću da kažem da li je istina ili laž. Ja ne dopuštam da neko govori da nešto za moje dete, a da nema ni svoje. Upoređuje mi dete sa ci*ančetom, ja ništa protiv roma nemam, ali govori kako mi dete ide po putu i prosi, a ja znam kako moje dete živi. Moje dete ima sve što mu treba - kazala je Aneli.
Kako komentarišeš Asminove tvrdnje da nemate u Sarajevu normalne uslove za život i da nema grejanja, ni vode. Kako on kaže, on je vas dovlačio u Austriju baš zbog toga - kazao je Darko.
Darko, ja znam kako ja živim. Zimogrožljiva sam, ne bih mogla ni da budem u hladnoj prostoriji, a kamoli dete da mi živi tu - kazala je Aneli.

Asmin se za Pink.rs oglasio i poslao glasovnu poruku u kojoj tvrdi da je dobio starateljstvo nad detetom!

Tako je! To je istina! Sinoć sam podneo prijavu u Policiji. Danas je otišlo na sud autoatski. Kroz par dana će dete biti kod mene! Dobio sma papire za starateljstvo, rekao je Asmin u poruci!

Aneli Ahmić odgovorila je na sve Asminove navode, momentalno ih demantovala, pa se obratila Staniji Dobrojević.

Asmin sada govori da je tražio dnk zato što si ti bila sa mnogim muškarcima? -pitao je Darko.
Bila sa čovekom od prvog do zadnjeg dana, gde sam mogla ići po Lincu praviti dete, kad ne poznajem nikoga. To mi je bolesno da pričam o tome toliko. Ako čovek priča jedno pa drugo onda je sve jasno ko laže -rekla je Aneli.
Da li je Sita pre tebe muvala Asmina? -pitao je Darko.
To su boleštine, Sita je bila u braku kad sam ja krenula sa Asminom, on nije imao nikakve prijatelje na fejsu zajedničke sa mnom. Kakva Sita ga muvala, ona starija od njega. Moji su upoznali njega i znali su ko je i šta je on. Kad sam ja govorila mami šta radi, oni su meni rekli da će se popraviti, uvek su ga nekako branili.On ne bi smeo da se pojavi jer bi se provalile sve njegove laži -odbrusila je Aneli.
Da li ste Sita i ti zajedno orgijale? I bile heroinske zavisnice? -pitao je Darko.
Ajde da je rekao za mene ali za nju koja ima četvoro dece da je išla po orgijama. Jel ti ja izgledam kao heroinski zavisnik, ili Sita sa decom tolikom da bude heroinski zavisnik, ko bi sve njih čuvao da smo mi takve -rekla je Aneli.
Stanija je rekla da vam samo dete nije napravio onaj ko nije žurio na autobus, kako to komentarišeš
Ona nikad neće ni imati dete kad tako priča, ona kao u Majamiju a naišla na Asmina iz Cazina ona toliko pametna i obrazovana.To su sve gnusne laži. On je sva kola uzeo na lizing, on kao oće da ima mišiće a debeo i onda tako hoda sa Norom. Dolazili su nam na vrata da ga zovu, morala sam ja da izlazim on je u dugovima do guše, nije smeo da izlazi uopšte -odbrusila je Aneli.

Aneli Ahmić demantovala je Asminove navode da je radila u BujanovcuJanjuš odbranio svoju devojku pa opleo po Staniji i Dundžiću.

Što ga Stanija ne posavetuje da dođe pa da vidimo ko laže. Ona je njemu prešla preko tih laži i itekako zna da ona sve laže, jer da je normalna rekla bi da se suoči sa mnom i da me pita u oči sve ove bljuvotine koje je izneo, to su sulude laži -rekla je Aneli.
Janjuše, kakav je tvoj celokupni utisak o ovome? -pitao je Darko.
Ja sam znao neke stvari i od napolju, Aneli nikad nije direktnija bila i jasnija. Nema ona šta tu da mulja i laže. Ne mogu da verujem da pričaju da nema toplu vodu u kući i da njena ćerka živi u tim uslovima, to ne pije vodu, razlog je samo da joj se napakosti. Aneli je bila kamikaza u mladosti, nije bila cveće ali se promenila od kad je dobila dete. Meni je sve to blamantno, niti je Stanija majka njenog deteta niti ja, tako da mi ne treba da pričamo o tome. Treba nešto da se raspravi između sebe a ne 5 miliona ljudi to da gleda i da joj se smeje -rekao je Janjuš.
Aneli da li je istina da ste Sita i ti radile u Bujanovcu? -pitao je Darko.
Ma kakvi, ja ne znam ni gde je Bujanovac, niti sam ikad bila tu. Sačuvaj me bože za te laži, užas -rekla je Aneli.
Aneli je izašla iz elite zbog tog starateljstva, kako ti gledaš na to? -pitao je Darko.
Ona ima razumni stepen razmišljanja o svemu tome, ona ne treba da se raspravlja o tim stavrima. Ne može da joj ne dođe u glavu o tim stvarima. Pre mesec dana sam sahranio brata a treba sad da pričam o toploj vodi. Jasno se zna da je ona sa mnom i da on ima novu partnerku, ne znam zašto se sad raspravlja o tome, meni je to suludo.Ona nikad nije glumila žrtvu, čak je govorila da je on dobar otac, ajde da je rekla nešto loše ali ona nije toliko loših stvari pričala. On je prvi otišao svojim životom, tako da ne znam zašto se traži krivac u njoj -rekao je Janjuš.

Marko Đedović izanalizirao je Asminovo skrnavljenje Anelinog majčinstva, uveren da traži razlog kako bi je lišio starateljstva, pa istakao da je Stanija javno načinila šok potez.

Da li se sada Stanija na sve načine trudi da degradira Aneli kao majku? - upitao je Darko.
Ona je željna slave. Šta jedna Stanija ima da dokazuje da li je neko dobra majka i kakav je bio nečiji odnos? Ona je narodu našla da govori kakva je nečija porodica i nečiji odnos - kazao je Janjuš.
Marko, šta ti kažeš na sve ovo o čemu se govori tokom čitave noći? - upitao je Darko.
Ovde je sve jasno kao dan. Ovo je Asminova osveta. Njega je očigledno, pre svega, neko jako loše posvetovao. On je guglao kako zakoni funkcionišu, tu je sigurno video da je za oduzuimanje starateljstva osnovna stvar da dete ima teške uslove za život. Onda je dao kao razlog to grejanje u kući. Ne može Aneli da vozi dobar auto, a da nema grejanje. Ona nosi skupe, markirane patike, ko bi normalan to radio, a da nema gde da se zgreje i da se smrzava u kući? Onda je rekao da je Aneli bila zavisnica od narkotika, to je isto nešto što je na sudu relevantan razlog da se oduzme dete jednoj mami. On je očigledno guglao i to, kako bi izneo sve to u javnost, ali mediji ipak ne odlučuju da li će nekom oduzeti dete, jer su za to na sudu potrebni dokazi. Ne mogu da verujem da je neko spreman da kaže da je njegova bivša partnerka orgijala sa sestrom. Sve to govori muškarac koji se sveti, a muškarac koji se sveti je muškarac koji voli - rekao je Đedović.
Zašto je Asmin sve to rekao? - upitao je Darko.
Sveti joj se, svestan je da mu se neće vratiti. Sveti swe muškarac koji voli. Stanija je rekla, citiram:''Anelino dete prosi kao neko ci*anče''. Rasistička izjava, koja aludira na to da romi svoju decu teraju na prosjačenje. Globalizovano je prosjačenje među pripadnicima te nacionalnosti. Neki romi bolje žive od svih nas ovde. Neka ona(Stanija) sad objasni šta je time želela da kaže. Da je Aneli bila heroinska zavisnica, onda bi odmah nako rođenja, njena ćerkica imala apstinencijalnu krizu, a to se leči, što znači da dokazi i za to moraju da postoje. Asmin i Stanija olako tvrde neke stvari, koje ni najmanje nisu naivne. Stanija će da čuva ne - istakao je Đedović.

Maja Marinković oplela po Aneli Ahmić, Janjuš odmah stao u odbranu svoje lepše polovine, pa se suočio sa bivšom.

Majo, vreme je da ti daš svoj sud o svemu - rekao je Darko.
Ne bih ja dužila previše. Istina može da bude na pola, a ja ne mogu da tvrdim neke stvari, jer nisam sve čula. Jasno je da Aneli i Asmin nemaju sjajan odnos, ali ja se tu ne bih mešala. Da sam ja u odnosu sa muškarcem koji ima dete, ne bih se mešala u to i bila bih fokusirana samo na odnos koji ja imam sa njim. Ne opravdavam ja neke stvari, ali se ne petljam jer mislim da je to tema za osoebe koji su roditelji tom detetu. Ne mešam se ni u vezu Staniju sa Asminom. Ja sad vidim da je Aneli loše, ali morala je i sama da pripazi na neke stvari - kazala je Maja.
Ajde molim te ti sad samo da ćutiš na te stvari - kazao je Janjuš.
Ja pričam šta želim. Aneli je mene vređala, nije ni ona naivna. Ja imam da verujem u šta ja želim. Možda Asmin laže, možda laže i Aneli. Umesto da je mislila Aneli kako se ponašala kao majka dok je imala se*s s Janjušem - rekla je Maja.
Ti bi sad najviše volela da komentarišeš naš se*s. Nemoj samo ti da sudiš - istakao je Janjuš.
Bivši muž ti je Aneli rekao da si bila heroinska zavisnica. Ti meni nisi relevantna - kazala je Maja.

Uroš Stanić skočio je u odbranu Janjuša i Aneli Ahmić, pa Maji Marinković zamerio gnusne reči izgovorene Janjuševiću, ona pokušala da se opravda.

Ne moraš da mu govoriš da glumi žrtvu dok je sahranio brata, preteruješ majo stvarno si bezobrazan. Preterala si u izlaganju, ne možeš da govoriš da čovek koji je izgubio brata da glumi žrtvu, sad si se iznervirala što si čula za ultrazvuk Aleks i Cara pa si zato sve ovo izgovorila. Meni je ta izjava fuj, bolje da mu se izviniš, nego da se tako potkopavaš -rekao je Uroš.
Pa i meni je to bilo traumatično, pa sam se iskreno potresla zbog njega. Ko je o meni brinuo kad sam išla na kiretažu i dok sam bila za stolom. Ona je meni sve najgore izgovorila, ja itekako biram reči nisam ništa izgovorila loše. Aneli mi je rekla da sam opštila sa psom, da sve najgore sa ocem radim i sad ja treba da budem fina prema njoj -rekla je Maja.

Jovana Tomić Matora smatra morbidnim to što su je Anđelo Ranković i Anita Stanojlović tešili, pa otkrila svoja osećanja.

Kako si, jel si dobro? Komentariše se saučešće koje ti je izjavila Anita, kako ti to komentarišeš? -pitao je Darko.
Osećam se kao moja frizura. Izjavila mi je ali sve što je rekla posle toga mi je to pobilo. Više mi je nebitna sva ta situacija, sve sam ovih dana komentarisala kako mislim, sve što bih ti rekla ponavljala bih se. Ništa mi ne znači to saučešće iskreno da ti kažem. Ja ti kažem da je sve što je kasnije rekla u emisijama meni pobilo to saučešće. Ja moram malo da budem ovde bezobraznija kada je ta tema u pitanju. Meni tu pomažu razni ukućani da budem bolje i to mi je najbitnije -rekla je Matora.
Rekla si u jednom trenutku da ti prilaze tvoja zakonita žena i njen dečko da te teše? -pitao je Darko.
Meni makar jeste malo morbidno, i ako nije iz loše namere, za mene je to čudna situacija. Sama sebi sam ja najveći neprijatelj ovde, kad sam gledala juče klip sama sebi ne mogu da objasnim šta sam pričala. Znači totalno sam pogubljena. Sebe šaljem sama u kanalizaciju. Ona uvek sve svoje bivše kudi osim jednog dečka koji je prošao kao ja, ne mislim da kuju neku zaveru protiv mene. Anđelo je mnogo elokventniji i mnogo bolje upakuje od mene, tako da ispadne da sam ja loš prijatelj i da sam sve redom izdala. Neke stavri koje izgovori su pola istina, naravno da neće imati reči hvale o meni i još je sa mojom bivšom tako da ga razumem. Prosto im ide, našli su se tu što da ne, isti interes imaju, isto sve -odbrusila je Matora.

 Janjuš je razgovarao sa Aneli Ahmić o preminulom bratu, dotakao se uzroka njegove smrti, pa spomenuo starijeg brata.

Znaš ti kako je lep bio, meni i dalje ništa nije jasno. Doneću ti njegovu sliku da vidiš kako je bio lep. Ja ne mogu da verujem da je sve to istina. Malo kad sam ovde pa skrenem misli, sa tobom i sa ljudima drugim ali opet konstantno mi on dolazi u snove. Kad bi se bar moj brat Boris oženio, ima 35 godina i imao je curu do skoro. Kad bi on dobio dete bilo bi lakše dosta. Kad budem izašao srediću mu ceo sprat, i kad bi mogao da dobije dete bilo bi mi lakše. Da se to desi bio bi to jedini lek. Uništio ga je Beograd, slomio ga je skroz, ovaj život i ovaj ritam -rekao je Janjuš.

Milena Kačavenda se obratila Aniti Tomić nakon uvreda koje koj je uputila, pa istakla da je lažno ucveljena zbog ožalošćene Matore.

Anita je rekla da si ''klošarka'' nakon što si rekla da nije iskreno izjavila saučešće Matoroj - kazao je Darko.
Anita je u toku emisije '''Gledanje snimaka'' najbrojala učesnike koji su protiv nje. Ja nisam protiv je, samo komenarišem njenje postupke. Od dana današnjeg imamo lični sukob. Ona ne zna da istpi kritiku. Anita je ušla u ''Zadrugu 6'', promenila je tri partnera, svi znamo kako je to teklo. Ove godine nije boilo u planu da bude učesnik, pa se to promenilo. Ona mora da shvati da je evidento da ona nije neko ko je inteligentan. Neka se zahvali Bogu jer je Anđelo pored nje. Ona je mene prokomentarisala u lošem kontekstu samo jer sam rekla svoje mišljenje. Us*ala se Matoroj u život, a onda došla i klečala i izjavljivala saučešće. Mislim da se saučešće izjavljuje najbližima, ljudima koji su ti dragi. Ako bih ja lično osetila potrebu da nekom izjavim saučešće, ne bih se savetovala sa ljudima ovde, glumila ucveljenu udovicu. Ovakve pu*i*urke mpogu da me zovu mafijašicom, ali ja sam neko ko ima svoju kuću, svoje pare, svoja kola, a nikog nisam prevarila za pare - kazala je Milena.
Mafijašice, plašim te se - kazala je Anita.
Da, kako da ne. Se*em ti se u usta. Plašljive ste na komentare - kazala je Milena.
Meni nije normalno da neko govori kako je neko nekom lažno izjavio saučešće - kazao je Anđelo.

Anđelo Ranković osuo je žestok rafal uvreda po Munjezu, izneo niz uvredljivih epiteta na njegov račun.

Kako komentarišeš Munjino izlaganje, Anđelo? -pitao je Darko.
Jel može posle i nilski konj da ustane da kaže nešto. Nju ću da vređam narednih 250 dana jer si me danas podbola. Stvarno ne mogu da se izborim sa nilskim konjem. Što se tiče Munje krenuću od početka -izustio je Anđelo.
Koga briga šta je bilo na početku, odgovori na ono što sam ti rekao da si pička jedna mala šugava -rekao je Munjez.
Ja sam ušao u ponedeljak, ja sam u sredu dobio pitanje o muljavom Munjezu, on meni nije bio uopšte zanimljiv, imao je nešto sa Miljanom i rekao da mu je Malivuk pušila ku*ac, on ima nadimak muljavi Munja. On je pokušao da spletkari na osnovu naše situacije, ne znam koji mu je viši cilj u svemu ovome, meni je to morbidno i katastrofalno. Ovo što se tiče pi*ke, ja poštujem ovu kuću, razlozi zašto sam ja došao ovde su mnogo veći i viši nego njihovi puta 50, ja ovde mangup nisam i ovde nisu kriminalci i mangupi i to kad popiju 4 piva treba da im bude jasno da su propali fudbaleri i sportisti, i da nisu kriminalci, on ako je obrijao noge i istetovirao se ceo ne znači da je mangup -odbusio je Anđelo.

Ša i Miona Jovanović osuli su rafal po Maji Marinković, smatraju da njenoj rijaliti karijeri dolazi kraj.

Miona, kakva je svađa bila na krevetu pre 2 sata? Jel ste uspeli da se primirite malo? -pitao je Darko.
Bila je situacija zbog sinoć šta je bilo, ono što mi je zasmetalo, ja sam njega nešto potkačila i to je to. Ništa sad nešto bitno. Ja ništa nikome nisam ni pričala. Generalno je uspelo sve da se primiri, rešili smo sve situacijem tako da idemo na bolje. On je pretežak kao crna zemlja što se tiče nekih kontrolisanja, ja ne volim da on meni tera inat, kad je nešto preterivanje ja to njemu dam do znanja -rekla je Miona.
Kako komentarišeš težnje Maje Marinkovć da mu otvori oči i da govori da ti nisi za njega? -pitao je Darko.
Ona njemu nije nikakav prijatelj, mnogi veće uvrede upućuje njemu nego meni, ona priča kako joj vetar duva. Kad je nešto iznervira ona ti najgore stvari izgovori, kasnije se iznervira. Ja je kapiram kad je nema ona mora da se ubacuje u tuđe priče. Ne znači mi mišljenje osobe koja non stop menja mišljenje. Ja sam njoj nepodnošljiva generalno -odbrusila je Miona.
Ja mislim da si kvarna u odnosu sa njim, da ga je*eš na sitno i da nisi dobra osoba za njega -rekla je Maja.
Ja Maju dugo poznajem i znao sam neke njene tajne, u mene je imala poverenja, čak smo i napolju okej. Onog trenutka kad sam ušao sa Mionom u vezu vidim da me uopšte ne poštuje, da je Miona najgora ona treba da je poštuje ako voli mene. Ne zna više kome da se prikloni, ona kad nije u vezi ne zna šta da radi, njoj je ovde dosadno. Ona se nekako pogubila, mislim da je jako istrošena za rijaliti. Ona ne postoji u rijalitiju ako ne uzme nekig da podbada i mislim da joj je zato dosadno i totalno gubi poentu -rekao je Ša.
Ovo i deluje kao kad pustiš neku pesmu pa ide na ripit. Jedini argument ovim ljudima u vezama je da ja nemam priču, moj komentar je nekad jači od nečije ljubavne veze, ja ne moram da budem u vezi da bi bila upečatljiva. Mislim da ovde svi vide i pričaju kakva je veza Ša i Mione, njih je mnogo lako posvađati, totalno su nenormalni u svom ponašanju. Ša je dobar momak ali kad uđe u ljubavne odnose on nije normalan, nije isto da se ponašamo isto u 20 godina i u 40, valjda čovek sazri kroz neke godine, on se ponaša kao neki tinejdžer - rekla je Maja.

Darijan Radomirović priznao da mu Miljana nedostaje, otkrio da li je priželjkivao vezu sa njom, pa se osvrnuo na propalu vezu sa Snežom Kušadasi.

Osetio sam nešto. U jednom trenutku sam samo osetio nekiu iskru, ali nismo imali priliku da razvijemo išta - kazao je Dario.
Kako kometarišeš to što ti je rekla da joj je atrološkinja napolju predvidela da će upoznati nekoj sa tvojim početnim slovom imena i da će biti poseban za nju. Misliš li da je to istina? - upitala je novinarka.
Ne vidim zašto bi imala razlog da laže. Ja sam se potrudio da joj bude lepo pored mene. Bilo mi je lepo dok smo se družili.Više stvari sam hteo sa njom. Ja sam rekao da bih voleo da se Miljana vrati i bio bih pored nje. Uradio bih neki zadatak, kada bi ona mogla da se vrati ovde - kazao je Dario.
Da Miljana nije izašla, do čega bi doveo vaš odnos, šta misliš? - upitala je novinarka.
To niko ne zna, teško je prognozirati, ali bi bilo slatko da je išlo napred - odgovorio je Dario.
Imaju li Sneža i Miljana sličnosti? - upitala je novinarka.
Pa...nemaju one puno zajedničkih stvari. Miljana je mlada, pametna, slatka, atraktivna devojka, Čak i da je više ne vidim, pamtiću je do kraja života. Snežana ima neke svoje kvalitete, ali o tome neću i ne zanima me - kazao je Dario.
Da li ti je ona nekad nagovestila da si ti njen drugi Zola? - upitala je novinarka.
Jeste, ali ja ne bih voleo da budem upoređivan sa njim.

Nakon što su Maja Marinković i Jovana Cvijanović uspele da isprovociraju Marka Janjuševića Janjuša koji je nakon toga u šao u verbalni klinč sa Aneli Ahmić, njegov stras došao je na naplatu, jer je nakon toga završio u bolnici.

Janjuš je u jednom trenutku izraztio želju da se osami, kako bi se primirio, ali je tenzija koju je osećao prevagnula, što je uticalo na njegovo opšte stanje, prilikom čega mu je pozlilo. Shodno njegovom stanju, lekari su odmah regaovali, kako bi mu ukazali adekvatnu pomoć.

Anđela Šparavalo otkrila da joj se Anđelo Ranković gadi, otkrila da nema nikakve sličnosti sa njenim bivšim, nove laži izašle na videlo.

Bojana, ajde da pričamo o problemima tebe i Anđele, koliko je degradirajuće da tebe Anđela gleda kao muškarca, jel bi volela da te gleda kao ženu u vezi ili kao muškarca? -pitao je Darko.
Ja imam razumevanja prema njoj jer se ona prvi put susreće sa tako nečim, mislim da ona nema predstavu da je to tako jer imamo odnose pa nije retardirana. Fizički me možda doživljava kao muškarca ali emotivno kao ženu. Mene nervira kad je neko nešto pita ona treba konkretno da se bazira na neke stvari, zašto ne kaže Milanu da je njega zvala jagodicu a mene bobica. Meni to nije povezano, mogu da budem i trešnja i višnja. Mene nervira kad ustane ona uvek gubi smisao, krene od kulina bana i ništa ne govori -odbrusila je Bojana
Stigla mi je poruka od Bojanine majke, rekla je da će te dovesti u voćnjak kao strašilo da plašiš vrane -rekao je Darko.
Ja nju neću vređati, to govori o njoj i njenom karakteru. Ne znam zašto se oglašava. Tvrdim da se Anđelo nije dopao Anđeli, on je onako lanen muškarac, previše je mekan, tako hoda -rekla je Bojana.
Užas što je to rekla, ja sam njoj rekla da se ne oglašava, moja devojka je meni savršena i uopšte ne liči na strašila. Ja bih nju zamolila ponovo. Bojana je meni rekla da nije nikad pila alkohol, ona čak i energetska pića popila -rekla je Anđela.
Evo sad ću da vam pokažem i njenog bivđeg dečka da vidite da li liči na Anđela -rekao je Darko.
Ovo nije taj dečko, ovo je dečko od pre 2 godine. Ja gledam celokupnu sliku muškarca, Anđelo kad progovori slika bez tona, on je za mene pičkica -rekla je Anđela.
Mene su roditelji uvek gledali kao malo vode na dlanu, mi imamo dva voćnjaka i vikendica postoji. Ja bih volela da se oglasi moja ujna i da pitate šta je moj ujak radio, pa ćemo da vidimo da li ja lažem. Neka mi ona svedoči na sudu ili ta žena kojoj je on napravio dete -rekla je Anđela

Jovana Cvijanović predočila spisak poznatih s kojima je imala aferu, pa se ostrvila na muža Helene Topalović i njihov brak.

Koliko je trajala tvoja afera sa Urošem Račićem? - upitao je Darko.
Nije bila afera. Javio mi se. Slao mi je slike, ništa to nije predugo trajalo - odgovorila je Jovana.
Prošle nedelje si priznala da si bila intima sa Nikolom Kalinićem, kao i da je to trajalo dva meseca. Kako ti komentarišeš to što je on odmah nakon te tvoje izjave odmah izbrisao Instagram? - upitao je Darko.
To što sam ja rekla nije za pohvalu, ali možda je on doživeo problem sa svojom ženom, nakon što se za to saznalo - kazala je Jovana C.
Kako gledaš na to što se on oglasio i rekao da je to što si rekla izumišljotina? - upitao je Darko.
Moja sestra slobodno može da objavi prepiske sa njim. Ja ne lažem - kazala je Jovana.
U kakvom si bila odnosu sa Andrijom Živkovićem? - upitao je Darko.
On je bio u Loznici, tu se nismo videli. Čuli smo se preko društvenih mreža, ali smo se par puta videli - kazala je Jovana.

Milena Kačavenda ne zna kako da se reši Samira Ramović, on izneo čitavu disertaciju o njoj i njenoj hladnoći.

Samire, rekao si da je Kačavenda drugačija od one osobe sa početka, u kom smislu je ona promenila ponašanje?
Mnogo brzo plane, postala je mnogo otresitija, to mi se ne sviđa. Ja sam rekao da o tome ne bih da pričam više, sinoć mi se nije svideo način na koji priča o meni, nazvala me svakakvim lošim epitetima. Ja sam nju uvek hvalio, možda sam je uvredio što sam pričao o mojim osećanjima, pa je njoj to neprijatno ali ja nikad nisam imao lošu nameru. Baš i kad mi je rekla da konstantno prilazim njoj i smaram je a mi živimo u istom prostoru. Nemam više šta da kažem, sve sam već rekao -rekao je Samir.
Ja se sklanjam od njega, ja nisam rekla da on mene juri i progoni. On meni stvara probleme to sam rekla još pre dva meseca. Samir j sve u pravu što kaže ovde i to je to. Čovek je izigran, napravljen na jednu tešku budalu. Meni odavno smeta ono o čemu smo i raninje pričali, na glavu mi se popeo -rekla je Kačavenda.

Autor: N.P.