AKTUELNO

Mile Luković, jedan je od najozloglašenijih kriminalaca i članova Zemunskog klana, koji je usmrćen 27. marta 2003. godine zajedno sa Dušanom Spasojevićem kada ih je policija pronašla i usmrtila u policijskoj operaciji "Sablja".

Naime, Mile Luković, poznatiji kao "Kum", rođen je u Donjem Gajtanu, te je kao dečak postao drug i prijatelj sa Dušanom Spasojevićem sa kojim kasnije odlazi u Beograd, gde počinju svoju kriminalnu karijeru.

Tokom atentata koji su se odigravali od 2000. do 2003. godine, a za koje je bio odgovoran Zemunski klan, Luković se sa Sretkom Kalinićem i Milošem Simovićem smatrao za glavnog pucača u klanu.

Za Mileta kažu da je jako voleo kafane i muziku, o čemu svedoče brojne fotografije i video snimci nastali u periodu vrhunca postojanja i delovanja jednog od najjačeg kriminalnog klana na ovim prostorima.

Sada je isplivala fotografija sa snimanja spota za pesmu čuvenog benda "Trias" koja nosi naziv "Ona i More", a koja je snimljena 1994. godine.

Luković se pojavljuje u jednom intervalu numere, gde u vidno raspoloženoj atmosferi sedi u društvu jedne žene i muškarca i veseli se uz brz ritam pesme

Autor: pink.rs