AKTUELNO

Gorelo je sve!

Četvrtak veče rezervisano je za, vama gledaocima omiljenu emisiju, a to je svakako emisija "Gledanje snimaka", koja definitivno iz nedelje u nedelju ravetla i raskrinka mnoge odnose u Beloj kući.

Foto: Pink.rs, jelena simonović

Aneli Ahmić otkrila sve o tragičnoj sudbini partnera njene sestre, pa iskazala gađenje prema Stanijinim izjavama vezanim za njenu ćerku.

Stanija mora da zna da su moj brat i moja sestra završili srednju školu i upisali fakultet, samo ja nisam završila srednju. Mojoj sestri je muž poginuo kad joj je dete imalo petnaest godina. Ona šta je rekla su notorne laži. Sita je jedna pametna žena, sa njom se nije lako izboriti. Da je Sita na mom mestu, sve bi bilo drugačije. Moja ćerka je jako simpatična, svi je paze, a to što govori da moje dete prosi kao ci*anče je van pameti - rekla je Aneli.
Nismo romi, da jesmo, rekla bih, to nije ništa strašno. Ne mogu samo da verujem šta govori. Žena je odron. Koristi situaciju da bi išla po emisijama. Njoj i Asminu odgovara to što sam ja ovde - kazala je Aneli.

Janjuš i Žana nahvalili majku četvoro dece Situ, otkrili koliko je to blago, a onda opeli po Dobrojevićevoj! Ubeđeni da mrzi Aneli.

Svašta bih ja rekao, ali te osobe se bave tužbama, ali šta nju boli ku*ac koliko Anelina sestra ima dece. Koliko je ona imala momaka, koliko afera, a većina joj nisu bili momci, a sada još da se kaže da njeno dete prosi, to je sramno. Ona govori to dete, on neće da ima veze sa tim detetom, ali ona priča sa tim tonom, sa osmehom, a ona je dolazila ovde da se suoči sa njenom bivšom ženom. Ja sam ispričao ko je ona zapravo, i ko su ljudi koji nju prate. Ona priča o nekom školovanju. Kakve veze ima školovanje sa majčinstvom. Nigde veze, ona da priča da njeno dete prosi, sramota. - rekao je Janjuš pa dodao:
Meni su moji kada sam se vratio u Prijepolje da su Anelini poslali cveće, ja sam iz zahvalnosti rekao da hoću da kupim nešto tom detetu. Njeno dete ima sve, ja sam to video - dodoa je Janjuš.
Ta žena hoće da ponizi Aneli i njenu sestru. Oni osećaju prema njoj mržnju. Ne treba niko da daje izjavu, bilo šta u vezi deteta. Dete ti je sigurno, i to je najbitnije. Ne treba niko da se raspravlja sa njom - rekao je Janjuš.
Anelino dete raste u kući punoj dece, a ženi koja ima ćetvoro dece, treba dati orden. Svaka joj čast, a koja normalna osoba komentariše kako se dete vozi tramvajem, pa deca to vole. Ja vidim da ona mrzi Aneli i da pokuašava da se opere preko nje. Oni su čekali momenta da je napadnu, a za Situ svaka čast, ona je sjajna, neko ko gaji toliku decu je gospođa! - rekla je Žana.

Aneli Ahmić uputila je javni poziv Asminu da se sretnu u Eliti.

Nora stalo pita za tatu, a njegove bitke vodi ona. Što ne pozove neko njegov moje - rekla je Aneli, pa dodala:
Dosta mi je, neka dođe Asmin da se suoči sa mnom na klupici kao ona, da vidim ja njegovu rekaciju, da vidimo ko to šta radi. Neki ide sa mnom oči u oči - rekla je Aneli.

 Mensur je zgrožen Stanijinim pominjanje Aneline ćerkice, Janjuš uveren da Dobrojevićeva i Asmin uigrano žele do zajedničkog cilja.

Ja Aneli znam pet meseci, ne mogu da kažem da je mrzi, ali sam se nadovezao na celokupnu priču. Ne mogu da znam kakav je njen muž. On blati nju, ona njega. Stanija nikakvo pravo nema da priča bilo šta o njihovom detetu. Ona nije merodavna da govori i priča nešto o njihovom braku. Možda je Aneli bila ta koja je u prošlosti imala neke pogrešne korake, ali ja nemam pravo da ja pričam o njenom braku i njenom detetu. Ivan Marinković je razumeo šta sam ja rekao, kao i Đedović. Stanija ne može da pokrene nikakav postupak, jer ko je ona da to uradi?! Suvišno je da pričam ja o njoj. Shvatam sve, ali ne mogu da razumem neke stvari. Detalji su iz Stanijinog izlaganja jako morbidni. - rekao je Mensur.
Aneli ne spominje ni Staniju, ni Asmina. Oni žele da je dovedu do ludila. Šta se dešava to, koga bre zanim ova tema da se oni sad guraju da komentarišu ovo?! - kazao je Janjuš.
Asmin sad glumi velikog oca, gura Staniju da komentariše sve, a ona jedva čega da glumi moralnu gromadu, kako bi oprala sebe. Asmin ima pravo da se javno obrati i kaže šta misli, ali Stanija nije neko ko je merodavan. Ako nas Asmin ubedi izlaganjem u to što priča, to je onda to. Suludo je da Stanija blati Aneli i govori kakva je ona, a ništa od toga nije videla - kazao je Mića.

Aneli Ahmić i Janjuš priznali sve o planovima za budućnost, ona istakla da je spremna da mu se zavetuje na večnu ljubav.

Bićžu mu žena. Nas dvoje smo pričali o tome. Videćemo kako će se ova priča razvijati - kazala je Aneli.
Milane, ja sve to mislim o čemu pričam sa Aneli. Želim to, nemam šta da dodam - kazao je Janjuš.
Moram da kažem da je Aneli neko mene ume da izbaci iz takta, ali ja sam neko ko veruje u njihovu ljubav i siguran sam da su emocije među njima jake - istakao je Đedović.

Bojana Pavlović i Matora Tomić udruženim snagama pokušale da dokažu da Mića okreće takmičare protiv njih, on odmah reagovao, pa stao u odbranu svojih stavova i životnih načela.

Ajde sada neka ustanu Šan, Pablo, Jovana i ostali, pa neka kažu da li im govorim nešto protiv Matore - rekao je Mića.
Mene Mića ne tera da pričam nešto loše o njoj(Matoroj) - dodao je Šan.
Mića je pričao kako je Matora koristila pijanu Anitu prošle godine da imaju se*s. Svako ko ima drugačije stavove, on(Mića) ih saseče u korenu - kazala je Jovana.
Za Bojanu ove godine priča da koristi Anđelu za odnose - rekla je Jovana.
Rekao sam, i? Ovde nisam jedini koji tako misli - istakao je Mića.

 Anđelo otkrio da mu je sve jedno da li je Anita Stanojlović ili Tomić, a onda je Jovana priznala da će ipak da se razvede.

Što se tiče prezimena to mi je najupečatljivije. Govoriću o tome, ja sam rekao da ću uvek doti odgovor na prizivke. Ti si rekla da sam ja rekao da nju zovu Tomić, ja branim ono što ja zastupam i šta mislim. Ja sam rekao tebi da neću ćutati- rekao je ANđelo
A što si onda drugačije pričao . To uvek radiš. Ispada da ja uvek nekome želim loše. Oni meni govore jedno a rade drugo -rekla je Matora.
Ti si na klipu pričala o meni, meni je ovo presmešno. Meni prezime Tomić ne smeta opet kažem - dodao je Anđelo.
Mene je Anita optužila da ja pravim priču sa Matorom, a sada se sve to videlo.Meni smeta kada mi neko govori šta sam ja i izmišlja - rekla je Lejdi.
Rekla sam Matoroj da me ne zovu Tomić, meni to smeta. Mene boli ku*ac - dodala je Anita.

Ša priznao da cveta u vezi sa Mionom, smatra da je napokon shvatila da on nikada neće biti zadovoljan.

Ovo je retrospekitva događaja. On smatra da ja kada mu kažem nešto, ja njega menjam, on ne shvata da to meni smeta kada on meni radi, a kada ja njemu, to je napad, - rekla je Miona.
Njemu smeta kada ti skreneš pogled dok ti on priča, to je za njega provokacija - rekao je Milan.
Mi smo oborili rekord, četiri dana se nismo posvađali, tri dana nam je pakao - dodao je Ša.
Uspeli smo da se skontamo, ide sve bolje i bolje, rešimo to u minut. Ja sam težak u ljubavi i ja to znam - rekao je Ša.

Milena Kačavenda okrivila je Samira da prati svaki njen korak, on udario kontru.

Milena je mene uvredila na klipu, što se čuje. Ako je moj greh to što sam se bio zaljubio, onda dobro. Kazala je da sam e za ruku uhvati, a to nije istina - kazala je Samir.
Ideš i pričaš okolo kako sam ja zaljubljena u tebe, kako te nije sramoza? - dodala je Milena.
Milena, ja sam nastavio dalje, mene ne zanima - kazao je Samir.
Janjuš i ja smo vodili emisiju on je želeo da te zovemo. Smejala sam se tokom te emisije od muke, jer si mi noć pre toga isprao mozak. U emisiji nema potrebe da se ja sa tobom prepucavam. Kakva je šala to da govoriš da misliš da ja imam emocije prema tebi? - kazala je Milena.
Ona je drugačija osoba od one s početka - kazao je Samir.
Šta me ku*ac boli?! - rekla je Milena.

Nemanja Gačić ubeđen je da Teodora Delić ne voli Bebicu, ali to ne priznaje.

Sada se vidi da sam bio u pravu za ono da Nemanja nežto želi sa Teodorom. Svako ima pravo da misli da se mi ne volimo, a sada+
On na klipu kaže da ona govori da je ne voli - rekao je Milan.
Nisam ja to rekao - govorio je Nemanja, te je klip ponovo pušten.
Ja sam njoj rekao Jesam, i smatram i dalje, ali nisam ja ppotencirao to- dodao je Nemanja.
Ti si meni više puta komentarisala bivšeg momka i sve to, ti ne veruješ u ljubav - reklao je Bebica.

Bojani Pavlović prekipelo je zbog Anđeline nedorečenosti, Slađa Blinda iskoristila momentat da oplete po njima.

Anđeli sam zamerila jer mi je Anđela objašnjavala ko je taj Jagodica. Išla je za mnom ko neka lujka kako bi mi objasnila. Ja sam Jagodica Boboca od sad - kazala je Bojana.
Nisam pokušala da se izvučem, Milane. Bivšeg sam zvala Jagodina, a Bojanu samo bobica. Ne zovem ih isto - kazala je Anđela.
Pogledajte samo kako one izgledaju. Anđela je pokupila sve najgore od Bojane - kazala je Slađa.

Autor: P.N