AKTUELNO

Ne veruju svojim ušima!

Nakon što je Aneli Ahmić prokomentarisala klip u kojem Stanija Dobrojević vređa porodicu Ahmić, Marko Janjušević Janjuš je ustao da prokomentariše Staniju:

Svašta bih ja rekao, ali te osobe se bave tužbama, ali šta nju boli ku*ac koliko Anelina sestra ima dece. Koliko je ona imala momaka, koliko afera, a većina joj nisu bili momci, a sada još da se kaže da njeno dete prosi, to je sramno. Ona govori to dete, on neće da ima veze sa tim detetom, ali ona priča sa tim tonom, sa osmehom, a ona je dolazila ovde da se suoči sa njenom bivšom ženom. Ja sam ispričao ko je ona zapravo, i ko su ljudi koji nju prate. Ona priča o nekom školovanju. Kakve veze ima školovanje sa majčinstvom. Nigde veze, ona da priča da njeno dete prosi, sramota. - rekao je Janjuš pa dodao:
Meni su moji kada sam se vratio u Prijepolje da su Anelini poslali cveće, ja sam iz zahvalnosti rekao da hoću da kupim nešto tom detetu. Njeno dete ima sve, ja sam to video - dodoa je Janjuš.
Ja imam pare, ja sam moje dete obezbedila - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Ta žena hoće da ponizi Aneli i njenu sestru. Oni osećaju prema njoj mržnju. Ne treba niko da daje izjavu, bilo šta u vezi deteta. Dete ti je sigurno, i to je najbitnije. Ne treba niko da se raspravlja sa njom - rekao je Janjuš.
Koliko ta žena mene mrzi, da je ona moji instagram profil, to mi je rekla advokatica. Ona je hakovala moj instagram, kolika je ta mržnja prema meni, ona je to radila - dodala je Aneli-

Foto: TV Pink Printscreen

Anelino dete raste u kući punoj dece, a ženi koja ima ćetvoro dece, treba dati orden. Svaka joj čast, a koja normalna osoba komentariše kako se dete vozi tramvajem, pa deca to vole. Ja vidim da ona mrzi Aneli i da pokuašava da se opere preko nje. Oni su čekali momenta da je napadnu, a za Situ svaka čast, ona je sjajna, neko ko gaji toliku decu je gospođa! - rekla je Žana.
Moja Sita vodi računa i o unučetu, sin joj ima ćerkicu od pet meseci - dodala je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Mensur Ajdarpašić je ušao u sukob sa pojedinim takmičarima oko celokupne priče.

Detaljnije pogledajte u nastavku. 

Autor: N.B.