AKTUELNO

Pobednica "Zadruge 6" pokazala kakve poklone je dobila za ćerku!

Raskid trudne pobednice "Zadruge 6" Aleksandre Nikolić i bivšeg zadrugara Filipa Cara digao je veliku prašinu u javnosti. Aleks je tada blokirala Filipa, napustila Crikvenicu, pa se vratila u Beograd. Nedavno je izjavila da su zbog devojčice koju čekaju ostali u dobrim odnosima.

Foto: Instagram.com

Njih dvoje se trude da što više detalja iz svog privatnog života sakriju od očiju javnosti, a kako su oboje više puta rekli žele da se povuku iz medija i posvete privatnom životu i uživaju u iščekivanju ćerke, iako nisu u ljubavnom odnosu.

Pobednica "Zadruge 6" danas je oduševila svoje fanove kad je podelila poklone koje je dobila od majke Slovenke, koji su namenjeni njenoj još uvek neređenoj ćerki.

Foto: Instagram.com

Nikolićeva je usnimilva silnu garderobu, koja je uglavnom bila roze boje, a posebnu pažnju privukle su naočare za sunce koje je slovenka izabrala, a bile su u obliku zvezdica.

Foto: Instagram.com

- Kaže dok je baka živa ima da bude najmodernija - glasila je poruka koju je napisala Aleksandra napisala na snimku koji je podelila na svom Instagram profilu.

Autor: pink.rs