AKTUELNO

Jedan od naših najpoznatijih estradnih parova, rešio je da stave tačku na svoj brak i da se posle 22 godine ljubavi razvedu.

Haris i Melina Džinović su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu, u bračne vode stupili su 12 godina kasnije.

Pevač Haris Džinović jednom je prilikom istakao da je sve sa Melinom krenulo iz avanture.

– Melina i ja smo se upoznali u Sarajevu. Sve je to bilo spontano, jednostavno se desilo. Za sada nam dobro ide, a šta će biti posle, videćemo. Sve je krenulo iz avanture. Ni ona ni ja nismo se ovome nadali – ispričao je jednom prilikom pevač.

Kako je istakao, odjednom su poželeli da krunišu svoj ljubav na neki način i počeli su da planiraju potomstvo.

– Onda smo u jednom trenutku rekli jedno drugom: "Hajde da napravimo dete"! Niko ne zna hoće Ii baš to biti priča za ceo život – istakao je Džinović.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

– Ja sam se u svog muža ludo zaljubila i otišla sa njim ne razmišljajući ni o čemu drugom, što je na kraju ispalo super. Međutim, sa ove tačke gledišta, šanse da se to desi zaista su male. Ne znam koliko je ljudi koji su se “zaleteli” tako kao mi i da im je uspelo da funkcionišu dugo i dobro. Znate kako se kaže - "blic brak, ekspres razvod". Mi smo se naprosto povezali – objasnila je kreatorka.

Haris je u jednom od retkih intervjua priznao da su se Melina i on "jednostavno našli", ali nije na početku sve proticalo glatko. Zbog velike razlike u godinama, njeni roditelji nisu s odobravanjem gledali na ljubavnu priču svoje ćerke.

Haris se iselio iz vile na Senjaku

Pevač Haris Džinović se 2021.godine sa porodicom uselio u svoju vili na Senjaku koju je gradio od 2017. godine.U ovaj projekat pevač je uložio, kako se pisalo, oko 2 miliona evra, a radovi su trajali toliko dugo jer je on neprestano menjao nacrte, te su se i već izgrađeni zidovi rušili, kako bi se sve uklopilo u njegovu viziju idealnog domam, o čemu je i pevač pričao javno.

O sadržajima koje nudi ovaj privatni dom mnogima se zavrti u glavi na samu pomisao šta sve poseduje. U donjem nivou kuće, koju je sada Haris izgradio, nalazi se ogroman bazen, u čijoj blizini je smešten vinski podrum bogat vinima iz različitih krajeva sveta. U posebnom delu kuće, sa ozvučenjem kako zaslužuje pevač ovakvog glasa je muzički studio.

Autor: Pink.rs