AKTUELNO

16. oktobra 2007. godine ceo Balkan je tugovao i žalio za mladim životom, a većina kolega ni dan-danas ne mogu da se pomire sa činjenicom da ga više nema.

Toše Proeski je važio za jednog od najpopularnijih i najtalentovanijih pevača na našim prostorima, a život je izgubio u 26. godini u jezivoj nesreći na autoputu Bregana - Lipovac.

Mnogi prijatelji, u znak sećanja, danas dele uspomene koje ih vežu za legendarnog pevača, a oglasila se i njegova rođena sestra Dora Proeska. Dora je podelila fotografiju rođendanske torte sa upaljenim svećicama, dok je u pozadini stajala Tošetove slike, a reči koje je napisala kidaju dušu.

- Teško je da se živi bez duše, a duša moja si ti - pisalo je na rođendanskoj torti posvećenoj nastradalom pevaču.

Foto: Instagram.com

Da sudbina nije zapisala drugačije, Toše bi danas slavio svoj 43. rođendan. Iako više nije ovdje jer je nažalost prerano napustio ovaj život, sa svega 26 godina, njegova skromnost, humanost i veličina srca zauvijek će ostati urezana u pamćenje svakog od nas.Toše je uvijek isticao kako je ljubav ono što treba pokretati ljude, a njegove riječi ˝Ne želim da mi skidate kapu, samo želim da se ponosite mnome˝ i danas žive u svima onima koji su poznavali ovog velikog glazbenika, ali i onima koji nisu imali tu priliku.

Premda je za brojne obožavatelje Toše Proeskog vrijeme stalo 2007. godine, balkanski princ i dalje živi kroz svoje pjesme i djela, a jedna od njih je zasigurno i 'Igra bez granica'

Autor: Pink.rs