AKTUELNO

Ovim je šokirala javnost pre samo mesec dana!

Kako je Pink.rs prvi pisao, jedan od naših najpoznatijih estradnih, bračnih parova - Haris i Melina Džinović rešili su da stave tačku na jednu deceniju dug brak.

Naime, Melina je nedavno podelila citat Sanje Marinković iz jedne emisije i sada svi misle da je već tada nagovestila da između nje i Harisa više ništa nije isto:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Uvek postoji neki muškarac zbog kojeg ti srce brže zakuca. Postoji. Ali bih ja volela da se pojavi neko da nam kuca u isto vreme na pravi način - rekla je Marinkovićeva, a čije je reči Melina Džinović podelila na društvenoj mreži Instagram.

Inače, ljubavna priča popularnog pevača i poznate modne dizjanerke započela je 2002. godine, kada je Melina bila na trećoj godini studija. Njihove emocije su odmah planule, a iako ne vole da pričaju o svom privatnom životu, Haris je u jednom od retkih intervjua priznao da su se "jednostavno našli". Kako je godinama kasnije priznala, Melina je započela vezu sa Harisom bez mnogo razmišljanja. Njih dvoje su se venčali nakon 12 godina zajedničkog života, a na večnu ljubav su se zarekli 2014. godine na jednoj luksuznoj jahti, usidrenoj nadomak Dubrovnika.

Autor: M.K.