AKTUELNO

Nije joj lako!

Aneli Ahmić progovorila je o problemima koje je muče, a radi se o njenoj ćerci koju žele da joj oduzmu Asmin Durdžić i Stanija Dobrojević.

Kako se ti osećaš? - upitao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Osećam se malo polupano, razočarano - rekla je Aneli.
Zašto razočarano? - upitao je Janjuš.
Osetila sam sinoć gušenje, pogodila me tema. Moje dete nije zaslužilo da se provlači po emisije, zamolila bih svog bivšeg supruga i njegovu odabranicu da se ostave mog deteta, da je moje dete obezbeđeno. Da mi ne nazivaju dete pogrednim imenima - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li bi ti volela da se završi ovo i da se krene novim životom i da tvoja porodica spusti loptu? - upitao je Januš.
Ja sam od početka to htela, on ima svoju partnerku, ja svog partnera, krenuli smo svojim životima, ali to je i njegovo dete. Samo želim da je vidi, ne treba ni novac ni ništa. Nas dvoje smo prošlost, dete će već krenuti i u vrtić - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Više puta mi je govorio da ako nađem partnera da će se ovakve stvari dešavati. Moj partner i ja smo u ozbiljnijoj priči, to se sve može videti. Ispada da je to neka osveta meni preko deteta, jer zna i čuje i Janjušev gest i sve. Po svemu sudeći ispada da je odsveta - rekla je Aneli.
U životu se neke stvari dešavaju sa razlogom i nismo mogli da biramo
Ja imam pravo na ljubav, došla sam detetu da obezbedim bolju budućnost, pošto očigledno on nije hteo nama pomagati. Usput sam i njemu skratila muke, samo tražim od njega da viđa svoje dete, kako god to je dete, to nije igračka. Dete se rodilo u Austriji, ako će ga priznati, nek ga prizna. Volela bih da dete bude srećno,

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne smatram da treba da ga remetim, on je otac tog deteta. Ako ti i ja budemo u odnosu, mora da shvati. Ja bih najviše voleo da on bude normalna osoba - rekao je Janjuš.
Svi znamo da je Janjuš odličan otac - rekla je Aneli.
Ušla sam ovde da zaradim novac da bih detetu obezbedila bolje sutra - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da bi mi trebali da pozovemo njega da stane i da u interesu vašeg zajedničkog deteta sa tobom napravi dogovore, da on to dete viđa jer ima priliku. Ovo je jedan bespotreban rat, deca se oduzimaju i dodeljuju očevima kda majke nisu baš dobre - rekla je Milena.
Ako je njemu stalo do tog deteta, sačekaće da ja izađem odavde i da rešimo sve te nesuglasice i sve problme i da nema potrebe da njegova izabranica ide po emisijima i priča laži - rekla je Aneli.
Mene bi na njenom mestu bilo sramota, da ona oduzme jednoj majci bebu, to je meni suludo - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da ti boravkom u rijalitiju jedini što imaš je ljubavan odnos, da bi ti mogao neko nešto reći - rekao je Janjuš.
Ljudi su pričali da sam ja nestabilna, kada sam plakala zbog Janjuša. Nadam se da će sve to biti u redu, ovo je samo neka lična osveta koju ja uopšte nisam zaslužila. Ja sam ta koja sam ostavljena. Mislim da nema potrebe da se meša u moj život - rekla je Aneli.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.