AKTUELNO

Iako mnogi tvrde da u rijalitiju ne postoji pravo prijateljstvo, pojedini ukućani su pokazali da te tvrdnje nisu istinite.

Svi takmičari koji su odlučili da postanu deo najpopularnijeg projekta ,,Zadruga" uglavnom od samog početka imali su samo dva cilja, među kojima su honorar i popularnost, a prijateljstva su se zasnivala isključivo na koristi ili privrženosti prema nekom ko će mu najviše doprineti.

Kako se svi bore za opstanak, oni se ponekad zaigraju do te mere da im ništa u Beloj kući nije ni važno, samo da ostvare svoju zamisao, pa na taj način i ne primete koliko nekim sitnicama pokažu svoje pravo lice.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, Miki Đuričić i Bane Čolak pokazali su kako se u rijalitiju može učestvovati, a isto tako i negovati prijateljstvo koje može trajati do kraja života. U mnogim situacijama dokazali su svoju brigu jedni o drugima, a podrška i poštovanje među njima je neminovna.

U toku dana Miki je osetio potrebu da kao iskusniji rijaliti igrač ukaže Banetu na greške, pa ga je posavetovao da nikada ne gazi druge kako bi došao do cilja, a isto tako ga i pohvalio da je i pored svega i te kako dobar momak, a ono što je verovatno vrhunac to je pomoć koju mu je Miki ponudio.

Ti si dobar dečko iz komšiluka i to se vidi. Samo budi ono što jesi, jer sve i da si najgori ljudi će napolju to da cene. Nisi ti ni mangup ni ljubavnik. Pokazao si da imaš stav i treba. Ti budi uvek tu i pomaži ljudima. Daću ti pare svima da vratiš dugove, nemoj da dozvoliš sebi da duguješ ljudima - rekao je, između ostalog Miki.

S obzirom na to da je Bane pojedinim ukućanima ostao dužan, Miki mu je ponudio novac kako bi svima vratio dugove i ostao dosledan sebi, što ukazuje da se Miki prema njemu zaista ophodi kao da mu je sin.

Evo ti cigare, i nemoj nikad da tražiš od drugih. Kad imamo - imamo, kad nemamo, nikom ništa. Evo ti cigare i do sutra mi se ne obraćaj. A što se dugova tiče, vrati to i izvini se svima što su čekali - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Bane mu je pružio ruku i ukazao mu veliko poštovanje zbog ovoga, a kada se zahvalio, Miki je bio šaljiv pa mu je rekao: ,,Mrš, sto*o".

Ovo dvoje zadrugara dokazali su da nije sve u novcu i karijeri, a ono što je sigurno to je da će im u sećanju nakon završetka najpopularnijeg rijalitija ostati samo divno poznanstvo koje će učiniti da se svi loši događaji u toku učešća u potpunosti zaborave.

K. Ristić

#Bane Čolak

#Miroslav Miki Đuričić

'