AKTUELNO

Imao šta da kaže!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević je pročitao naredno pitanje za Aneli AHmić.

Zašto ne pokušaš da spustiš loptu sa Urošem?
Ne želim, nije mi to ponašanje pririodno. Meni to ne deluje prirodno, smeta mi šta je radio protiv mene. - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je mene razočarala, sve vreme sam bio uz nju. Ona je mene vređala, preti da me uplaši. Ja sam sa njom hteo da spustil loptu sa njom, zbog Janjuša.. svi vide da je ona izdajica, ali nažalost se vidi kako sam ja komunikacija. Aneli nije htela da popriča sa mnom. Ona je mneni rekla da neću pipnuti Janjuševog psa, već je ona krenula da traži drugog psa, uspela je da me skloni od jJanjuša - rekao je Uroš,.
Ja ne znam šta je sa njima, ali moram da kažem da me to ne zanima. On i ja mogu da imamo normalan odnos, nemoj da me gledaš kao da si na heroinu, a da mi ne prilaziš na žurki da mi pričaš kako te ja ignorišem. Ja hoću da budemo normalni. Nemoj mi glumiti nekog ucveljenog, a ti i ja možemo da budemo sjajni ako ti želiš. - rekao je Janjuš.
Ja sam za Janjuša uvek tu, doneo sam mu lek, a ona me je terala iz rehaba, jer sam došao da mu pomognem. Maja i ja se ne svađamo, a ona meni nikada nije uvredila Majku - rekao je Uroš
Ja nikada nisam njega uvredila, ali on neke stvari ne shvata - dodala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Aneli i ja smo na početku, on ne treba da se tdui da nas razdvoji. Uroš mora da skapira šta i kako treba da radi - rekla je Maja.
On mora da ima razumevanja - dodala je Sneža.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku. 

Autor: N.B.