AKTUELNO

Vest da je Mina Kostić protiv svog bivšeg partnera Nikole podnela krivičnu prijavu zbog navodnog maltretiranja šokirala je region!

Ekipa Kurira posetila je kraj gde pevačica godinama ima stan, kako bi porazgovarali s njenim komšijama i čuli nove detalje o krahu Minine veze sa 19 godina mlađim dečkom. Odmah po dolasku, naišli su na Kostićkinu komšinicu iz zgrade koja je ispričala da su se iz Mininog stana već duže vreme čule buka i dreka i rasprave između nje i Nikole.

- Od samog početka mi nije jasno šta ona traži s momkom koji po godinama može sin da joj bude? Videlo se da je nezreo, on je u njoj tražio majčinsku figuru. Bio se praktično uselio u njen stan, nije izbijao iz njega skoro godinu dana. Bio je tu i kad je ona bila na putu i išla da peva po inostranstvu. Nama je sve to u zgradi bilo čudno, ali ajde... U početku je sve bilo u redu, šetali su tu po Šumicama zagrljeni svaki dan, držali su se za ruke. Sve se promenilo u poslednja dva, tri meseca. Situacija se odjednom promenila, svaki dan su se u zgradi iz njenog stana čule žestoke svađe, krici, buka i dreka. Oboje su vikali, baš je bilo neprijatno za slušati. Pretpostavila sam da će raskinuti, ali nisam očekivala da će ga prijaviti - ispričala je gospođa, a na njene reči nadovezao se još jedan stanar:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Ovo sve što je rekla komšinica mogu da potpišem. Čuo sam ga jednom da ju je optužio da je našla drugog i da zato više ne želi da ga vidi u stanu. Mislim da se razbesneo kad mu je posle jedne od svađa rekla da iseli stvari iz stana. Nikola je bio baš ljubomoran. Zbog toga su se najviše i svađali. Mina je to trpela, ali je na kraju presekla. Nije me iznenadila vest da ga je Mina prijavila zbog maltretiranja. Nakon što je pre nekog vremena otišao iz stana, ponovo je dolazio i zvonio. Sigurno se uplašila jer je hteo da se vrati u stan, pa je morala tako da reaguje. Sad čitam i da joj je slao uvredljive i preteće poruke. Pokušavao je valjda da se pomire, ali je shvatila da on nije za nju. Veliki je to generacijski jaz - rekao je Minin sused.

Podsetimo, iz Drugog osnovnog javnog tužilaštva za naš list su potvrdili da je 17. januara Mina Kostić prijavila uznemiravanje, ali dežurni tužilac je doneo odluku da u ovom slučaju nema nikakvih elemenata krivičnog dela da bi se istraga nastavila.

Autor: Pink.rs