AKTUELNO

Imala šta da kaže!

Nakon što se saznalo da je Milica Veličković bila u šemi sa bivšom zadrugarkom Anđelom ilić, koja je bila u ljubavnoj vezi sa sadašnjim Miličnim dečkom Borom Terzićem Terzom, mnogo je zanimalo šta se zapravo desilo između Milice i Anđele.

Foto: Pink.rs

Tim povodom smo stupili u kontakt sa Anđelom koja nam je otkrila kakav je bio odnos nje i Milice, a onda je pomenul i Jovanu Tomić Matoru, Anitu Stanojlović i Anđela Rankovića:

Ne znam što bi se neko čudio mom poljupcu sa Milicom kad je u Kruševcu to moderno. Moj najveći greh je poljubac i sa Milicom i sa Terzom. A čije su usne slađe? Ne znam dok ne probam Matorine - rekla je Anđela pa dodala:
Anita mi je drugarica ali je Matora bolji frajer od Anđela. Anita je lepotica koja oduzima dah svima a oni koji je osporavaju su "pošteni" jer ih niko neće.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Anđela je nakon toga otkrila kakav je bio odnos nje i Milice.

- Ako se ozbiljno osvrnem na odnos sa njom, Milica nije ista osoba koju sam poznavala. Spremna je na sve i ničega je nije sram. U ovoj priči, ja nemam čega da se stidim, a po objavljenom skrinšotu, vidi se da je ona meni na ovu fotku lepila romantične pesme. - dodala je Anđela, pa opet pomenula Anitu:

- Možda sam kao i Anita i sve Kruševljanke, fatalna za oba pola. Pitajte Milicu da li više voli mene ili Terzu - završila je bivša zadrugarka.

Foto: Pixabay.com, Pink.rs

Autor: N.B.