AKTUELNO

Posete porodica u "Eliti" koje su se odvile 31. decembra 2023. godine definitivno su poremetile mnoge odnose u Beloj kući, a milioni gledalaca netremice su posmatrali reakcije ukućana na ono što su najmiliji imali da im poruče. Anđela se oglušila o upozorenja roditelja, koji su joj za Novu godinu poručili da neće imati gde da se vrati posle rijalitija, ukoliko na odnos s Bojanom momentalno ne stavi tačku. Ona je poručila da ostaje s Bojanom, te da će svojim roditeljima "sve objasniti" kada bude došla kući, a oni za njena objašnjenja neće ni da čuju.

Anđela je danima nastavila sa svojim lažima o porodici koji oni svakodnevno demantuju, a laž koju je iznela prethodne noći u "Pretresu nedelje sa Milanom Miloševićem", sve je šokirala, pogtovo njene najmilije.

Naime, Anđelu je voditelj upitao da li ima vikednicu u Orašcu, kojom se ona često hvali, na šta je ona rekla da ima.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđelina majka je u više navrata rekla da njena ćerka laže kako za porodične probleme, tako i za vikedndicu na Orašcu.

Opet izmišlja da ima kućicu, da ima vikendicu. Pa koji ludak bi izmislio da je nema?! Pa, da je imamo, mi bismo se hvalili, što bih lagala da nemam ako imam?! Bože, krstim se sve vreme dok ona priča:"Imam kućicu, imam kućicu". Ljudi će još pomisliti da mi lažemo!

Video: Privatna arhiva

Pink.rs je došao u posed snimka i slika voćnjaka koji ima porodica Šparavalo, a snimak je snimio upravo njen otac. Na snimku se vidi da ne postoji nikakav objekat, ni kuća ni vikednica, već su samo zasađene voćke, te je ovo još jedan dokaz da je Anđela slagala kako takmičare, tako i gledaoce kraj malih ekrana.

Foto: Privatna arhiva

Autor: pink.rs