AKTUELNO

Edita je prošle godine Boži Dobriši obećala da će dobiti bebu, a otkrila je i šta se dešava sa tim obećanjem.

Emisija kratkog formata o poznatima na RED TVu „Whatzuuuuup“ donosi zanimljive priče iz Crne Gore,konferenciju za novinare povodom pozorišne predstave koja nas uskoro očekuje, a imali smo prilike i da zavirimo u Instagram storije poznatih.

Voditeljka emisije „Whatzuuuuup“ na RED TVu, Lana Antić – gledaoce je odvela u Crnu Goru gde je kolega Božo Dobriša razgovarao sa dve aktuelne muzičke zvezde, miljenicima mlađe populacije – Desingericom i Editom. Nakon toga zavirili smo u Instagram storije poznatih i imali priliku da vidimo šta su govorili glumci predstave „Prijatelji“, koja je parodija na kultnu američku seriju koja će se premijerno izvesti 16. februara na pozorišnim daskama mts Dvorane.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

“Godina koja je iza nas bila mi je veoma izazovna, lepa i poučna. Dogovarala sam se sama sa sobom, obzirom da u 2023. nisam ništa naučila i pošto se 100 puta saplićem o isti kamen – da u 2024. moram da položim test. Istina je da ne volim nešto da učim – više se oslanjam na harizmu. U 2023. sam grešila mnogo, ali opet da imam priliku ništa ne bih promenila. Sve bih opet isto. Iako me karakterišete kao pop pevačicu i dalje sam klasična folkerka. Shvatila sam da Aleksandra Prijović ima folk album godine tako što sam shvatila da pevam šest njenih pesama. Najveći skandal koji je obeležio 2023. godinu za mene je apsolutno bio – moj i sestrin skandal. To je jedina stvar koju bih volela da se nije desila u protekloj godini. Mi se volimo najviše na svetu, mi smo porodica i žao mi je zbog drugih zlih jezika da se to dogodilo. Prošle godine ti jesam obećala da ću dobiti bebu, ja bih volela, ali videćemo...” – rekla je Edita.

Šta su još Edita i Desingerica podelili sa Božom Dobrišom, šta je ekipa “Whatzuuuuup-a” zabeležila nakonferenciji za novinare povodom predstojeće predstave “Prijatelji” za slučaj da ste propustili u ovomizdanju emisije “Whatzuuuup” imate prilike da emisiju u celosti pogledate na RED TV Youtube-u.

Autor: S.P.